Rúzsa Magdinak az idei EFOTT volt az egyik utolsó Budapest környéki fellépése 2020-ig. Ki is tett magáért az énekesnő, hatalmas bulit csapott, de nem érintkezett a rajongókkal, és interjút sem adott. A koncert után egy sötétített ablakú kisbuszban sietve el is hagyta a fesztivált.

Rúzsa Magdi remek hangulatot csinált egyik utolsó Budapest környéki fellépésén az EFOTT-on. 2020-ig már csak egyetlen egyszer áll színpadra a fővárosban, méghozzá a Budapest Parkban. Ezután nem láthatják őt Budapesten vagy környékén a rajongók, ki is tett magáért az énekesnő a koncerten. Hatalmas tömeg gyűlt össze, kicsiktől a nagyokig mindenki tombolt Magdi zenéjére.

Rúzsa Magdi nem adott interjútFotó: Polyák Attila - Origo

Az énekesnő egy 18 fős stábbal érkezett a bulira, és az is kiderült, milyen különleges kívánságai voltak a fesztivál szervezői felé. „Kifejezetten kérte, hogy csendes öltözőt kapjon, ahol nyugodtan be tud skálázni. Emellett mentes ásványvizeket, gyümölcstálat, szendvicstálat kért, és hogy mindezek egészséges, bio alapanyagokból készüljenek. De ez, mondhatni, általános kérés" – mondta a Borsnak Maszlavér Gábor fesztiváligazgató. A lap azt is megtudta, hogy az énekesnő senkinek nem adott interjút, de a rajongók sem kerülhettek közel hozzá: senki nem fotózkodhatott vele. A koncert után a back stage-ből ugyanis egy lesötétített kisbuszba szállt, így hagyta el a fesztivál területét.