Nádai Anikónak az elmúlt években nem volt szerencséje a szerelemmel, de úgy tűnik, újra megtalálta a boldogságot: lebukott egy ismeretlen férfival.

Nádai Anikónak nem volt teljesen kiegyensúlyozott a szerelmi élete az elmúlt években. A legmegdöbbentőbb VV Aurélióval folytatott viszonya volt, de ez nem tartott sokáig. Szakításuk óta nem lehetett sokat hallani a műsorvezető magánéletéről, de attól, hogy nem beszél róla, még úgy tűnik, zajlanak az események.

Nádai Anikónak új kapcsolata vanForrás: Rtl Sajtóklub

Egy érdi kávézóban ugyanis lefotózták egy ismeretlen férfi társaságában a műsorvezető. Egymást ölelve fogyasztották el reggeli kávéjukat, egyértelmű volt, hogy szerelmesek. A Ripostnak még képeket is küldött a turbékoló párról egy olvasójuk, a lap ezután felkereste a műsorvezetőt is. "Hogy egyeseknek mikre nem jut ideje reggelente! Még szerencse, hogy nem néhány órával korábban látott meg minket. Most mondhatnám, hogy az unokatestvéremmel kávéztam, de ha a „kedves" olvasó látott minket, akkor ezt a válaszlehetőséget nyilván kilőttük. Ennél többet nem fűznék hozzá..." - mondta Anikó.