Rúzsa Magdi EFOTT-os fellépése után megjelent egy hír, miszerint nem lehetett az énekesnő közelébe férkőzni, ezért háborodott most fel.

Rúzsa Magdolna 2020-ig az egyik utolsó Budapest környéki fellépését tartotta az EFOTT-on, melyről azt írták, csodálatos koncert volt, ám az énekesnőt nem lehetett megközelíteni a fellépés után. A cikk szerint „világsztárként" őrizték a sztárt, ezért akadt ki az énekesnő Facebook-oldalán. "Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ! Felháborítónak találom a hazugságokat, amiket irkálgatnak rólam bizonyos újságok! Nem szoktam felvenni a kesztyűt, de most betelt a pohár" - kezdte az énekesnő.

Rúzsa Magdi kiakadtForrás: Falus Kriszta

„Tíz éve ugyanezzel a busszal járom az országot! (ó és belátni rajta), sokszor amikor öltözőm sincs ebben próbálom lebűvészkedni magamról a fellépő ruhát, úgy hogy ne lásson mindenki. Csak 2 db. interjút adtam pont az EFOTT-on! Élőben jelentkeztünk be a Music chanellel és segítettem a Bátor Tábornak egy videó üzenettel. Semmilyen sztárallűröm nincs. Minden koncertre szendvicset kérek a stábnak, meg salátát (NEM BIO) vagy rizses húst a zenekarnak és nekem. Nincs is biztonsági emberem, olyannyira vagyok " világsztárként védve" !!!! Tessék körülnézni másik magyar zenekaroknál, ahol a backstageben is (amit őrök védenek) ott áll az őr az ajtajuk előtt. (...)Nincs fodrászom vagy sminkesem sem a koncerteken, megnézhetőek a werk videóim abban aztán látszik az igazság. Nem iszom egy korty alkoholt sem a koncertek alatt és nem vagyok betépve sem (lehet ez a baj????). Nem villantok, mert minden ruhám alatt ott a fekete kis rövidnadrágom. Csak munkám van, nagyon-nagyon sok, abban, hogy szórakoztatni tudjam a közönségem, hogy adni tudjak valamit. Igenis jó a kapcsolatom a közönségemmel, szeretve vannak, és én szeretve vagyok! LÁTOM, VAN, AKINEK EZ NAGYON FÁJ!!! Pont az az ember vagyok, aki voltam, csak van néhány érdekesebb ruhám a színpadon. Mert ez is a műsor része, ezzel is adok egy kis pluszt a közönségemnek" – írta a többi között az énekesnő.