Verebes István a Sorry magazinnak beszélt arról, bánja, hogy csúnyán bánt feleségével, Héczey Évával, aki két gyermeket is szült neki.

Verebes nem titkolja, a házasságuk alatt többször megcsalta a színésznőt, aki évekkel később, pajzsmirigyrákja miatti kétségbeesése és élete kisiklása miatt 2015-ben öngyilkos lett.

"Csak magammal voltam elfoglalva, közben csajoztam, éltem, ahelyett, hogy vele lettem volna. Sajnos erre későn döbbentem rá, és azóta sem tudtam megbocsátani magamnak. De már nem is tudom jóvátenni. Elmúlt, ő pedig időközben elment" – mondta a sorry! magazinnak Verebes István.

Forrás: Mokka

A színész nem először beszél a múltban történtekről: 

"A vétkem az, hogy a gyerekeim anyját megcsaltam, többször is, de sokkal nagyobb baj, hogy nem figyeltem oda rá. Ez nem ledolgozható, ezt nem tudom jóvá tenni. Ennek a következménye, hogy amikor már meg akartam menteni ezt a házasságot, meg akartam menteni ezt az embert, már olyan tudattranszformáció volt, mondjuk ki, alkoholizmus, ahol engem már elgyűlölt maga mellől. Se barátként, se jóakaróként messziről nem tudtam segíteni. És egy adott pillanatban belátta, hogy már nem tud kommunikálni se a gyerekével, se az unokával, se a mamájával, aki akkor százéves volt" - vallott korábban Kadarkai Endrének a színész.