Nótár Mary megtörte a csendet: egészségi állapotáról és karrierről is beszélt

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Nótár Mary Campus Fesztivál énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Nótár Mary néhány hónapja azt nyilatkozta, nem akar többet a címlapokon szerepelni és bulvárinterjúkat adni. Most a Campus Fesztiválon a Life.hu-val kivételt tett és egy interjúban elmondta, hogy van most, tud-e már a fellépéseire koncentrálni, valamint, hogy egyáltalán mi volt a problémája a sajtóval.
Megmutatta új szerelmét Lolahttp://www.life.hu/sztarok/20180722-megmutatta-uj-szerelmet-lola-enekesno.htmlMár szinte az esküvő előtt szakított Lola Lola és volt vőlegénye, Czoller Bence. Az énekesnő hamarosan párra talált, és egy tévéműsorban mondta el, már nem szingli. TV + SztárokOrigoNincs érettségije Tóth Andinak: rajongói biztatják, tegye le a vizsgáthttp://www.life.hu/sztarok/20180722-nincs-erettsegije-toth-andinak-rajongoi-biztatjak-tegye-le-a-vizsgat.htmlTóth Andi már 19 éves, de még mindig nem érettségizett le. TV + SztárokOrigoAutóbalesetet szenvedett Győzike és Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20180721-autobalesetet-szenvedett-gyozike-es-evelin-penteken.html Gáspár Győző pénteken a Facebookján osztotta meg a történteket. TV + Sztárok--Joshi Bharat vendége volt Csisztu Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180718-joshi-bharat-vendege-volt-csisztu-zsuzsa-orvos-ferjerol-is-meselt.htmlJoshi Bharat vendége volt Csisztu Zsuzsa a FEM3 Café stúdiójában. Az egykori tornászbajok, ma pedig sportdiplomata mesélt többek között gyermekkori emlékeiről és két gyermekéről, később pedig őszintén beszélt szülei elvesztéséről, sőt azt is elárulta, mitől működik jól a házassága a férjével.TV + Sztárok--Dögös, vörös ruhában pózol Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180721-dogos-voros-ruhaban-pozol-hosszu-katinka-olimpiai-bajnok-uszo.htmlMajd kicsattan a boldogságtól Hosszú Katinka. Az úszónő hatalmas mosollyal, szexi, vállati szabadon hagyó ruhában pózol.TV + SztárokOrigoGyermekei anyjáról, Héczey Éváról mesélt Verebes Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20180721-gyermekei-anyjarol-heczey-evarol-meselt-verebes-istvan-szinesz.htmlVerebes István a Sorry magazinnak beszélt arról, bánja, hogy csúnyán bánt feleségével, Héczey Évával, aki két gyermeket is szült neki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.