Nyitott tetejű autójában utazott Berki Krisztián és kedvese, Katona Renáta valamint Hódi Pamelával közös kilánya, Berki Natasa Zselyke. Ám Nati Mazsi ölében ült az első ülésen, miközben szelfit készítettek. A kommentelők kiakadtak. 

"Enyhén életveszélyes a gyerekre nézve...."

"Mindkettő bekötve, de Nati nincs. Ez mi?" - írták a kommentelők Berki Krisztián fotójához, melyen autóban ülnek kedvesével, Katona Renátával, azaz Mazsival és Hódi Pamelával közös kilányával, Berki Natasa Zselykével. Berkit és Mazsit biztonsági öv védi, a kis Natit azonban nem. 

Mellettük egy robogós lány mosolyog a kamerába. A kommentelők teljesen kiakadtak a felelőtlenség miatt, ám egy kisebb harc is kialakult közöttük, ugyanis néhányan úgy vélik, hogy egy parkolóban állnak, mások szerint viszont a parkoló éppen mellettük van. 

Berki is válaszolt a kommentelőknek: "Sziasztok! A fotót szándékosan készítettük így, hiszen a napokban kiraktam egy kérdést hozzátok intézve, hogy ti vajon a jót vagy a rosszat veszitek észre először, a jót vagy rosszat feltételezitek először? Szerintem az eredmény egyértelmű... sajnos, hiszen aki a jót feltételezi és a jót veszi észre, annak szerintem annyi jön le elsőre "nézd milyen boldog pillanat" - írta Berki.

Az elégedettség titka: “nem sajnálni, ami nincs. Értékelni, ami van” #amieletunk #berkinatasazselyke #aberki @mazsirenata @katonaedina

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,