vörös szőnyeg Glenn Close botrány premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Los Anglesben bemutatták a The Wife című filmet, a premieren pedig különös dolog történt.

Los Angelesben a The Wife című film premierjére gyűltek össze a szereplők a minap. A sztárok elegáns ruhában vonultak végig a vörös szőnyegen amikor egyszer csak váratlan dolog történt: a 71 esztendős Glenn Close leheveredett a szőnyegre. Senki nem tudja, pontosan miért tette, a láthatóan zavarban lévő kolléganőjének kellett őt felsegítenie. A fotósok persze résen voltak és megörökítették az akciót.

Glenn Close egyszer csak leheveredett a szőnyegre Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/O'connor/Aff-Usa.Com / Mega
Többször felbukkan a vagina Ariana Grande új videoklipjében (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180724-tobbszor-felbukkan-a-vagina-ariana-grande-uj-videoklipjeben.htmlA kritikusokat és a rajongókat is meglepte új videoklipjével Ariana Grande, amely a God is a Woman című számhoz készült. Többször feltűnik benne ugyanis a vaginamotívum. TV + Sztárok--Nyílt levél a mai magyar celebekhez: 5 típusba soroltunk bennetekethttp://www.life.hu/sztarok/20180724-nyilt-level-a-celebekhez-ot-tipus.htmlNéha jókat nevetünk, olykor a fejünket fogjuk, de előfordul az is, hogy a hányinger kerülget bennünket tőletek. Többféle celeb létezik ma Magyarországon – legalábbis azok közül, akik napról napra kiverik nálunk a biztosítékot. Mutatjuk, miért... TV + SztárokThinkstockÍgy fest most a Megasztár egykori sármőrje, Torres Danihttp://www.life.hu/sztarok/20180724-igy-fest-most-a-megasztar-egykori-sarmorje-torres-dani.htmlSzinte semmit nem változott az elmúlt években a Megasztár második szériájának versenyzője, Torres Dani. TV + SztárokOrigoRubint Réka apró bikiniben mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-rubint-reka-apro-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlRubint Réka megmutatta, hogy ő még 40 évesen is dögös: bikiniben villantotta meg alakját. TV + SztárokOrigoPintér Adrienn megmutatta fenekét követőinek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-pinter-adrienn-megmutatta-feneket-kovetoinek-foto.htmlAda megörvendeztette férfi követői egy szexi fotóval, hátulról mutatta meg magát, és csinos fenekét. TV + Sztárok--VV Aurélió kitálalt: ezért szakított Nádai Anikóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20180723-vv-aurelio-kitalalt-ezert-szakitott-nadai-anikoval.htmlNádai Anikó és VV Aurélió szerelmi kapcsolatán mindenki megdöbbent. Bár a celebpáros próbálta bizonyítani egymás iránti érzéseit, nem tartott sokáig a románc.... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.