Egy éve csapott bele a villám egy magyar nőbe. Szerencsére túlélte az esetet és most elmesélte, mit érzett akkor.

Az RTL Klub kamerái előtt vallott az a nő, akibe tavaly nyáron csapott egy villám. Kata túlélte az esetet, de hosszú út vezetett a teljes gyógyulásig.

Abban a pillanatban egy nagyon kellemes, bizsergető érzést éreztem. Azt szerettem volna, hogyha nem is lesz vége. Nagyon jó élmény volt. Tudtam, hogy épp a villám csap belém. 3 hétig voltam kórházban, és a mélyaltatás után, amikor felébredtem és igazán tudtam gondolkodni, akkor azt gondoltam, én szeretném visszakapni a régi életemet. Nem láttam más opciót, nem tudtam elképzelni, hogy betegeskedjek, ágyhoz legyek kötve. Semmi más lehetőséget nem hagytam a gondolataimban sem, hogy nekem ugyanolyan lesz az életem, mint előtte."

Kata immár teljesen felépült, de hónapokig érezte a villámcsapás hatását.

Alvásgondjaim nincsenek, de az első félév nagyon nehéz volt ilyen szempontból. Lassabban haladt a regenerálódás folyamata, de azóta szerencsére semmi problémám nincs. Nagyon ritkán érzem a bőrömön egy picit, hogy fáj, a műtét helyét... De ezek már észrevehetetlen fájdalmak. Gyógyszert a tüdőembólia miatt kellett szednem egy évig, de igazából ennyi. Minthogyha másvalakivel történt volna" – árulta el a kamerák előtt.