Kalocsai Zsuzsa a Budapesti Operettszínház primadonnája, aki nyolc évig volt az élettársam, és aki mellett évekig éltem fizikai-lelki bántalmazásban, megaláztatásban, érzelmi kihasználtságban - tette közzé Facebookján Krencsey Hella

"Kalocsai Zsuzsa ellen több feljelentést tettem, így egy olyan ember-közszereplő-színésznő képvisel hazánkban Nemzeti Értékeket, Hungarikumot, az 'operett' műfaját, aki ellen jelenleg több büntető-eljárás van folyamatban és remélhetőleg el fogják ítélni. Nyolc éves élettársi kapcsolatunk bizonyítéka a videó.

Ami a négy fal között az Önmagát soha fel nem vállaló Színésznő által velem történt, egyelőre csak részben publikus.

A miértekre válaszok nincsenek. Minden másra válaszolok; a polgári nevem, némi érdekesség és a Kalocsai Zsuzsa ellen tett egyik feljelentés látható a blogbejegyzésben.

Életveszélyben vagyok. Ha velem MOST bármi történne, a megfelelő emberek tudják, mi a dolguk...
Támadásokat és minősítéseket ezúttal sem kérnék. Ha bárki valóban mögé látna a soroknak, maga sem hinné... Színpadra kívánkozik a történet, s amilyen a Sors - egyszer körbeér.
Soha nem adom fel!" - olvasható a blogban

Az üggyel kapcsolatban a Life.hu kereste az érintetteket: Kalocsai Zsuzsát és az Operettszínházat, de nem kívántak nyilatkozni.