15 kilós macskát fogadott örökbe a pár, most fogyókúráztatják

állat befogadás egészség cica macska fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mike Wilson és Megan Hanneman örökbe fogadtak egy macskát, Bronsont. Az állat 15 kilósra hízott előző gazdájánál, a pár most szeretné visszahozni az egészségét. Diétára fogták és edzéstervet is dolgoztak ki számára. 

Falra szerelhető macskabútorokat és játékokat tervez Mike Wilson és Megan Hanneman, akik úgy döntöttek, hogy meglévő cicáik mellé örökbe szeretnének fogadni még egyet.

Ő lett Bronson, aki 15 kilósra hízott előző - feltehetően idős - gazdájánál, aki elhunyt. A Bored Panda cikke szerint a pár eltökélete, hogy visszaállítják Bronson egészségét, ennek érdekében diétára fogták és edzéstervet is dolgoztak ki számára. Mike Wilson elmondta: fontos, hogy a cicák lassan fogyjanak, hiszen ellenkező estben májbetegséget is kaphatnak. Így most Bronson naponta 375 kalóriát eszik és minden egyes nap 20 percet aktív játékkal töltenek. A mozgással is vigyázniuk kell, nehogy az ízületei megsérüljenek.

Egy Instagram-oldalt is létrehoztak számára, ahol már több mint 19 ezer követője van.

I asked Bronson if I could get a corner of that pillow and he told me to beat it. #goodnight #pillowhog

Bronson the cat (@iambronsoncat) által megosztott bejegyzés,

A perfectly good scratchy ear session ruined by Bronson’s new gremlin of a little brother.

Bronson the cat (@iambronsoncat) által megosztott bejegyzés,

Fülledt, zivataros idő vár ránk hétvégénhttp://www.life.hu/news/20180726-fulledt-zivataros-ido-var-rank-hetvegen.htmlFülledt, meleg idő zivatarokkal: ez vár ránk a folytatásban az OMSZ szerint. NewsJövő hónapban döntenek John Lennon gyilkosának szabadulásárólhttp://www.life.hu/news/20180726-jovo-honapban-dontenek-john-lennon-gyilkosanak-szabadulasarol.htmlTizedik alkalommal ad be szabadulási kérelmet John Lennon gyilkosa, Mark David Chapman. Jövő hónapban döntenek róla, Yoko Ono azonban ellenzi, hogy szabadon engedjék. News--Egereknél fordították vissza az öregedésthttp://www.life.hu/news/20180726-egereknel-forditottak-vissza-az-oregedest.htmlEgy génmutáció "kikapcsolásával" sikerült visszafordítaniuk az öregedéssel összefüggő bőrráncosodást és szőrhullást egereknél a birminghami Alabamai Egyetem (UAB) kutatóinak. News--Így zuhanhatott le a tinédzser a Budavári Siklónálhttp://www.life.hu/news/20180726-igy-zuhanhatott-le-a-tinedzser-a-budavari-siklonal-baleset.htmlKiderült, hogy egy 16 éves fiatalt ért baleset a Budavári Siklónál. A tinédzser a hírek szerint a barátaival alkoholt fogyasztott, így szédülhetett meg és zuhant a mélybe. NewsOrigoElhunyt Sergio Marchionne: a Ferrari, a Forma-1-es csapat, és a Fiat vezetője volthttp://www.life.hu/news/20180726-elhunyt-sergio-marchionne-a-ferrari-es-a-forma-1es-csapat-es-fiat-vezetoje.htmlElhunyt 66 éves korában Sergio Marchionne, aki a Fiat és a Ferrari, így közvetve a Forma-1-es csapat vezetője is volt. NewsOrigoHőségriadó: figyelmeztetést adott ki az OMSZhttp://www.life.hu/news/20180726-hosegriado-figyelmeztetest-adott-ki-az-omsz-idojaras.htmlA trópusi időjárás után sokak örömére végre megérkezett a hőség, ugyanis több megyére is elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. A napi középhőmérséklet 25 Celsius-fok felett alakulhat. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.