Csaknem tíz éve hódította meg Utasi Árpi a Csillag születik nézőinek és zsűrijének szívét csodálatos meséivel, azóta azonban alig hallani róla. Most kiderül, hogyan él a szerbiai Csantavéren a tehteségkutató győztese. 

Meghódította az országot meséivel Utasi Árpi és mindössze 15 évesen sikerült megnyernie a Csillag születik elnevezésű tehetségkutatót. Rengeteg helyre hívták mesélni, és a veszprémi színházban is játszott Regős Bendegúzként, de sajnos hamar elmaradoztak a felkérések, ő pedig visszatért édesanyjával a szerbiai Csantavérre, ahol azóta is él.

Utasi Árpit egykor mindenki felismerteForrás: Youtube

A nyereményautót eladták és házat vettek belőle, de a pénzt is befektette: földet vásároltak. Szerényen, de boldogan éldegélnek, Árpi a helyi malomban dolgozik. „Szerencsésnek tartom magam, akkor még fel sem fogtam, mennyit kell egy házért dolgozni, és van, akinek egy élet munkájából sem telik rá. A kocsihoz pedig túl fiatal voltam" – magyarázta döntésüket Árpi a Story Magazinnak. Persze nagy álma, hogy színpadra állhasson újra, erről azonban csak a liszteszsákok emelgetése közben ábrándozik.

Mesét nem nagyon mond már, em felejti el viszont azokat az embereket, akiknek hálás lehet. Ilyen Fábry Sándor is, aki a verseny után még a számát is megadta a fiatal fiúnak, hogy hívja, ha szüksége lenne rá. A ma 24 éves Árpi máig őrzi a számot, de még egyszer sem kereste a humoristát. „Tudom, neki köszönhetek mindent. Ha ő nincs, a támogatása nélkül nem nyerem meg a versenyt" – mondta a mesemondó, majd üzent is Fábrynak: látogassa meg őt. Gyakran kérdezik tőlem, melyik mesém a legszebb. Olyankor azt felelem: az, amelyik a saját életemről szól" – mondta Árpi, és a miértre is kitért a magazinban. Ahogyan arra is, miért nincsen barátnője.
Utasi Árpi a szerelmi életéről is mesélt, ami egyelőre nem alakult túl örömtelien. „Az a baj, hogy egy magamfajta molnárlegénynek csupán a szomszédos faluban, a diszkóban van lehetősége ismerkedni" – panaszolta.