A Való Világ legutóbbi szériáját Soma nyerte, aki 36 millió forintból gazdálkodhatott a show után. Most elárulta, mire költötte nyereményét. 

Talán ihletet meríthetnek a Való Világ legújabb szériájába jelentkezők VV Somától, a legutóbbi show győztesétől, aki most elárulta, hogy mire költötte nyereményét. 

"Jó lehetőségeket kaptam a Való Világ után, és persze egy éven át havi hárommilió forintot, ami csodálatos volt. De annál furcsább érzés volt, amikor decemberen még megjött a pénz, aztán januárban már nem" - mondta a Story magazinnak a győztes, aki a műsor után szerepet kapott a Pumpedék című műsorban, dolgozott a Survivorben és az Anikó show-ban is, valamint saját Youtube-csatornája is van. 

VV Soma lakást és autót is vett a nyereményébőlForrás: Polyák Attila/Origo

Amikor már nem kapta minden hónapban a milliókat, összeszámolta, mennyi maradt, így tudott vásárolni egy lakást a XI. kerületben és egy autót is. "36 millió forint nem olyan sok pénz, nem mondhatom el magamról, hogy életem végéig hátradőlhetek, de az is igaz, hogy kevés 23 éves fiú büszkélkedhet saját lakással és kocsival" - mesélte a lapnak Soma, aki azt is elárulta: nem biztos, hogy a média világában marad, lehet, hogy egyik barátja éttermében dolgozik majd.