A Bors információi szerint unta már a munkát Hajós András, ezért nem szerepel a Viasat3 cukrászműsorának hartmadik évadában.

Ősszel indul a Viasat3 cukrászműsorának, az Ide Süss!-nek a harmadik évada, de Hajós András már nem lesz benne. Sajtóértesülések szerint a tévés-dalszerző elfáradt, ezért nem folytatja a munkát.

Hajósnak fontos szerepe volt a műsorban: nem csak műsorvezető volt, spontán poénjaival oldotta a versenyzők feszültségét. Hogy ezt milyen minőségben tette, arról megoszlanak a vélemények. Van aki szerint ebben is brillírozott, mások szerint pedig inkább fáradt és apatikus volt, érezhető volt, hogy nem hozza lázba a munka.

Sass Dani, Hajós AndrásForrás: VIASAT/Labancz Viktória

"Sok probléma volt, ez biztos. Ezek a forgatások mindenkit megviselnek, reggeltől este tízig tartanak nap mint nap. Ember legyen a talpán, aki fent tudja tartani az érdeklődését, a jókedvét és a lelkesedését. Azt beszélik tévés berkekben, hogy a csatorna nem hosszabbított végül szerződést, de igazság szerint András sem kapaszkodhatott két kézzel ebbe a munkába, vagyis nem vitatkoztak össze, amikor megszületett a döntés, új embert keresnek" - mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő informátor.

A pletykák szerint azonban nem szakít a tévézéssel Hajós, egy másik kereskedelmi csatorna castingolta műsorvezetői posztra.