Hajós Andás nem folytatja tovább a tévés munkáját a Viasat3-nál

Hajós András Ide süss! műsorvezető Viasat3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors információi szerint unta már a munkát Hajós András, ezért nem szerepel a Viasat3 cukrászműsorának hartmadik évadában.

Ősszel indul a Viasat3 cukrászműsorának, az Ide Süss!-nek a harmadik évada, de Hajós András már nem lesz benne. Sajtóértesülések szerint a tévés-dalszerző elfáradt, ezért nem folytatja a munkát.

Hajósnak fontos szerepe volt a műsorban: nem csak műsorvezető volt, spontán poénjaival oldotta a versenyzők feszültségét. Hogy ezt milyen minőségben tette, arról megoszlanak a vélemények. Van aki szerint ebben is brillírozott, mások szerint pedig inkább fáradt és apatikus volt, érezhető volt, hogy nem hozza lázba a munka.

Sass Dani, Hajós András Forrás: VIASAT/Labancz Viktória

"Sok probléma volt, ez biztos. Ezek a forgatások mindenkit megviselnek, reggeltől este tízig tartanak nap mint nap. Ember legyen a talpán, aki fent tudja tartani az érdeklődését, a jókedvét és a lelkesedését. Azt beszélik tévés berkekben, hogy a csatorna nem hosszabbított végül szerződést, de igazság szerint András sem kapaszkodhatott két kézzel ebbe a munkába, vagyis nem vitatkoztak össze, amikor megszületett a döntés, új embert keresnek" - mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő informátor.

A pletykák szerint azonban nem szakít a tévézéssel Hajós, egy másik kereskedelmi csatorna castingolta műsorvezetői posztra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.