Kirúgta a TV2 Gömöri András Mátét a FEM3 Café csapatából

Forrás: RTLKLUB -
TV2 Gömöri András Máté kirúgás FEM3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gömöri András Máté, a Budapesti Operettszínház színésze csak fél évig lehetett a FEM3 Café műsorvezetője. Az anyacsatorna, a TV2 váratlanul kirúgta - írja a Blikk.

A csatorna a lap megkeresésére meg is erősítette a hírt.
"Fontos feladatnak tartjuk, hogy felfedezzünk új arcokat, és ha beválnak, akkor tovább építsük őket műsorvezetőként. A FEM3 Café élő műsora jó lehetőség erre. Gömöri András Máté is bemutatkozhatott, de a továbbiakban műsorvezetőként nem tervezünk vele" - közölték a TV2 sajtóósztályáról.

A lap szerint azonban nem csak az áll az elbocsátás hátterében, hogy a színész nem vált meg műsorvezetőként. Értesüléseik szerint Gömöri nem vállalt egyetlen tervezett műsort sem, pedig a csatorna pont, hogy számolt volna vele.

Gömöri András Mátét kirúgta a TV2 Forrás: RTLKLUB


"A TV2 számos nagyszabású produkcióra készül ősszel, amelyekre folyamatosan castingolják a hírességeket. Ilyenkor természetesen a saját sztárjaikat is megpróbálják építeni, ahogy korábban is láttuk már Stohl Lucát, Mádai Vivient vagy akár Pachmann Péter is show-műsorokban. Megkeresték Gömöri András Mátét is több produkció miatt, de mindenre nemet mondott, amelynek olyan üzenete is lehet, nem elkötelezett a csatorna irányában, és így tovább építeni sem könnyű"
- árulta el egy TV2-höz közeli informátor.

Gömöri András Máté is megszólalt az ügyben, azt mondja, számára a színház az igazi szerelem, nem akarta ezt beáldozni a műsorokért:
"Érdekes tapasztalat volt ez az időszak, de nekem a színház az első számú szerelem. Több új projektem is lesz ősszel, amelyekre már most elkezdtem a felkészülést, így nem is fért volna bele a tévés munka. Ezért mondtam nemet több felkérésre. gy tudom, arról nem volt szó, hogy ne váltam volna be, úgy tűnt, szerettek velem dolgozni a stábtagok, de annak örülök, hogy nem kell hajnalban kelnem."




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.