Gömöri András Máté, a Budapesti Operettszínház színésze csak fél évig lehetett a FEM3 Café műsorvezetője. Az anyacsatorna, a TV2 váratlanul kirúgta - írja a Blikk.

A csatorna a lap megkeresésére meg is erősítette a hírt.
"Fontos feladatnak tartjuk, hogy felfedezzünk új arcokat, és ha beválnak, akkor tovább építsük őket műsorvezetőként. A FEM3 Café élő műsora jó lehetőség erre. Gömöri András Máté is bemutatkozhatott, de a továbbiakban műsorvezetőként nem tervezünk vele" - közölték a TV2 sajtóósztályáról.

A lap szerint azonban nem csak az áll az elbocsátás hátterében, hogy a színész nem vált meg műsorvezetőként. Értesüléseik szerint Gömöri nem vállalt egyetlen tervezett műsort sem, pedig a csatorna pont, hogy számolt volna vele.

Gömöri András Mátét kirúgta a TV2Forrás: RTLKLUB


"A TV2 számos nagyszabású produkcióra készül ősszel, amelyekre folyamatosan castingolják a hírességeket. Ilyenkor természetesen a saját sztárjaikat is megpróbálják építeni, ahogy korábban is láttuk már Stohl Lucát, Mádai Vivient vagy akár Pachmann Péter is show-műsorokban. Megkeresték Gömöri András Mátét is több produkció miatt, de mindenre nemet mondott, amelynek olyan üzenete is lehet, nem elkötelezett a csatorna irányában, és így tovább építeni sem könnyű"
- árulta el egy TV2-höz közeli informátor.

Gömöri András Máté is megszólalt az ügyben, azt mondja, számára a színház az igazi szerelem, nem akarta ezt beáldozni a műsorokért:
"Érdekes tapasztalat volt ez az időszak, de nekem a színház az első számú szerelem. Több új projektem is lesz ősszel, amelyekre már most elkezdtem a felkészülést, így nem is fért volna bele a tévés munka. Ezért mondtam nemet több felkérésre. gy tudom, arról nem volt szó, hogy ne váltam volna be, úgy tűnt, szerettek velem dolgozni a stábtagok, de annak örülök, hogy nem kell hajnalban kelnem."

Gömöri András Máté múlt héten szerdán vette el titokban a nála sokkal idősebb szerelmét, Polyák Lilla színésznőt.