A Forma-1 sosem tartozott az olcsó sportok közé, ennél fogva még nézni is drága. Persze nem otthon a tévéből, de ha valaki testközeli élményre vágyik, annak meg kell fizetnie az árát.

A Forma-1 rajongói legalább egyszer az életben szeretnének kijutni egy futamra. Akinek ez az álma, az jobb, ha időben elkezd gyűjteni, mert a száguldó cirkusz nem olcsó mulatság. Bár a 14 éven aluliak ezen a hétvégén ingyen beléphetnek a Hungaroringre, a felnőtteknek a háromnapos állójegy ára 29 ezer forint, egy 0,5 literes ásványvízért pedig 600 forintot kérnek el az ottani árusok.

A Hungaroring nem olcsóForrás: Farkas Péter - GPhírek

Ezek a fapados árak, aki kényelmesebb és exkluzívabb körülményekre vágyik, annak sokkal többet kell fizetnie - írja a HVG. A Paddock Club jeggyel a boxok feletti oldalt nyitott emeletről nézhetik végig a rajongók, hogy mi történik a boxutcában és a célegyenesben, hatalmas televízión figyelhetik a történéseket bőrfotelekből. Korlátlan az étel- és italfogyasztás, és ha elunták az eseményeket, szimulátorozhatnak is. Ez a jegy 1,27 millió forintba kerül fejenként szombatra és vasárnapra. A limitált szériás pezsgő azonban nem része az árnak: az külön 3,7 millióba kerül.

És még ennél is van feljebb. Az Ultimate Legend jegy árában már egy Forma-1-es kétkörös próba is van, na meg elhelyezés egy ötcsillagos szállodában. Ezért mindössze 8 millió forintot kell fizetni.