Orvosi végzettség nélkül hirdetett zsírbontó kezeléseket egy 38 éves nő. Újpesti lakásában 16 gyanútlan áldozatot fogadott, most őt és élettársát kuruzslással vádolják. 

Az Ügyészség.hu szerint egy 38 éves újpesti nőt interneten hirdetett zsírbontó kezeléseket, melyeket orvosi végzettség nélkül hajtott végre 16 gyanútlan áldoztán. 

A nő 2015-től 2017 júniusági végezte a kezeléseket, melyek orvosi szaktudást igényeltek volna, ráadásul a kezeléseket olyan kozmetikai termékek bőr alá fecskendezésével végezte, amelyek előírás szerint csak külsőleg alkalmazhatók. A szolgáltatást interneten hirdette különböző weboldalakon, és kedvezményes kuponnal is lehetett fizetni nála. A főként combon és hason végzett kezelésekért az ügyfelek alkalomszámtól függően 10-70 ezer forintot fizettek. 

Bőr alá fecskendezte a hatóanyagot (Képünk illusztráció)Forrás: AFP Illusztráció

A lakásban a nő élettársa fogadta a pácienseket, ő látta el az adminisztratív feladatokat is. A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség a nővel és élettársával – mint bűnsegéddel -szemben kuruzslás vétsége miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra.