Meghan Markle apjának drogproblémáiról vallott a család

Forrás: WireImage/2018 Anwar Hussein/Anwar Hussein -
drogprobléma probléma Samantha Markle drog Thomas Markle Meghan Markle marihuána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, mindig van új a Markle család háza táján, most éppen az derült ki, hogy Thomas Markle-nek drogproblémái lehetettek akkor, amikor Sussex hercegéje még kislány volt. 

Meghan Markle ismét nem lehet nyugodt a családja miatt, hiszen most kiderült, hogy apjának drogproblémái voltak, amikor a hercegné még kislány volt. Természetesen féltestvére - aki lejárató könyvet készül írni a hercegnéről - apjuk védelmére kelt.

Egy családhoz közel álló forrás szerint Thomas Markle rengeteget dolgozott, amikor a filmiparban volt, naponta néhány órát aludt, a többit pedig Meghannel töltötte.

Thomas Markle az alkoholizmust is tagadta Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega

"A 16 órás munkanapok normálisnak számítottak nála. Sokszor éjszaka is dolgozott" - mondta a forrás.

A hírhedt féltestvér, Samantha szerint az 1960-as évektől az 1980-as évekig nem számított kirívó esetnek, ha valaki marihuánát használt, apjának pedig ez segített ébren maradni, de állítják: 20 éve teljesen tiszta.

"Drogfüggőként nem lett volna ilyen sikeres" - mondta Samantha Markle a Mirrornak. Hozzátette: soha nem lehetett látni az apjukon, hogy másként viselkedett volna a marihuána miatt.

Fodor Zsóka nyilatkozott arról, hogy visszatérhet-e még a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20180730-fodor-zsoka-nyilatkozott-arro-hogy-visszaterhete-meg-a-baratok-koztbe.htmlMagdi anyus mindenkinek hiányzik a Barátok köztből, Fodor Zsókának is. Vajon visszatérhet még a sorozatba? Erre a kérdésre felelt sejtelmesen a színésznő. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huJelentős anyagi kár érte Hajdú Pétert: újabb részletek a gyújtogatásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-jelentos-anyagi-kar-erte-hajdu-petert-ujabb-reszletek-a-gyujtogatasrol.htmlJelentős anyagi kár érte Hajdú Pétert, miután a szombatra virradó éjjel fel akarták gyújtani az éttermét - írja a Blikk. TV + SztárokOrigoAdótartozások miatt elveszítheti vagyonát Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20180730-adotartozasok-miatt-elveszitheti-vagyonat-weisz-fanni.htmlAdótartozásokat halmozott fel Weisz Fanni, kft.-je kényszertörlés alatt áll. 2023-ig nem is alapíthat új céget. Veszélyben van a teljes vagyona. TV + SztárokOrigoÍme, a felvétel: ilyen volt Demi Lovato pár órával a túladagolása előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180730-ime-a-felvetel-ilyen-volt-demi-lovato-par-oraval-a-tuladagolasa-elott.htmlPár órával Demi Lovato kórházba szállítása előtt készült egy videó, ami a háttértáncosának szülinapi partin készült. A DailyMail hozta nyilvánosságra a felvételt.TV + Sztárok--Palvin Barbi versenyautóba ült a Hungaroringen: exkluzív fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180729-palvin-barbi-versenyautoba-ult-a-hungaroringen-exkluziv-fotok.htmlMogyoródon a Magyar Nagydíjon több híresség is kipróbálhatta, milyen érzés versenyautóba ülni, és száguldozni. A magyar F1-es versenyző Baumgartner Zsolt vitte el egy körre Palvin Barbit egy kétüléses Forma-1-es kocsival.TV + SztárokOrigoÍgy néznek ki ma a Polgár lányok: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180729-igy-neznek-ki-ma-a-polgar-lanyok-foto.htmlA Polgár lányok világszerte ismertek voltak, de nagyon sokan még ma is pontosan tudják, hogy kik ők, főként a sakkvilágban. Ugyan mindegyikük visszavonult már, eredményeik máig legendásak. Így néznek ki ma. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.