A barátság világnapja alkalmából már összeszedtük azokat a hírességeket, kik nagyon jól kijönnek egymással, így érdemes az érem másik oldalát is megnéznünk. Nézzük azokat a sztárokat, akik egyáltalán nem szívlelik egymást.

Ryan Reynolds és Wesley Snipes

Wesley Snipes és Ryan ReynoldsForrás: AFP

A Penge harmadik részében, a Szentháromságban volt együtt látható Wesley Snipes és Ryan Reynolds, de nem kötöttek életre szóló barátságot a forgatás ideje alatt. Az igazság az, hogy Wesley ideje nagy részét füvezéssel töltötte a lakókocsijában, és nem szólt a rendezőhöz sem, bár ezzel ő még jól is járt. A jelentések szerint ugyanis Ryannel kommunikált a színész, de szépet sosem mondott...

Harrison Ford és Josh Hartnett

Harrison Ford és Josh HartnettForrás: InterCom

A Hollywoodi őrjárat című filmben játszott együtt a két színész, de az egész maga volt a katasztrófa. A film sem volt óriási alkotás, hiszen a viccek nem voltak viccesek, csupán az igazi akciófilmek gyenge utánzatának tűnt, ráadásul a két főszereplő között sem volt meg az összhang. Még az is nehezükre esett, hogy egymáshoz szóljanak. Bár a hírek szerint a film elkészülte után sikerült rendezni a viszonyukat, ez már nem sokat segített a produkción.

Jerome Flynn és Lena Headey

Lena Headey és Jerome FlynnForrás: AFP

Bár a Trónok harca szereplőinek többsége nagyon jó kapcsolatot ápol egymással, mindig vannak kivételek. Ilyen Jerome Flynn és Lena Headey is, akik nincsenek annyira oda egymásért, ennek pedig az oka a két színész korábbi romantikus kapcsolata. Szerencsére nem volt rengeteg közös jelenetük, de amikor arra került a sor, akkor elvégezték a munkájukat, ám utána nem szóltak egymáshoz. Még jó, hogy a sorozatbéli karaktereik sem voltak jó barátok.

Bruce Willis és Cybill Shepherd

Bruce Willis és Cybill Shepherd

Igazán figyelemreméltó a két színész teljesítménye, hiszen úgy játszották el évadokon keresztül A simlis és a szende két főszerepét, hogy közben nem szerették egymást. Állandó feszültség volt köztük, de még azt is mondhatjuk, hogy ez előnyére vált a krimisorozatnak. A személyes összecsapásai jót tettek a szériának, így az ellentétük hozzájárult ahhoz, hogy Bruce Willis sztárrá váljon, hiszen ez a produkció tette őt ismertté.

Bill Murray és Lucy Liu

Bill Murray és Lucy LiuForrás: AFP/Photo 12

A Charlie angyalai forgatása nem volt csupa móka és kacagás a Bill és Lucy között feszülő ellentétek miatt. Azt nem tudni, hogy volt-e konkrét oka annak, hogy nem kedvelték egymást, de mindenki tudja, melyik volt az a pillanat, amikor már a látszatot sem tartották. A kettejük közötti konfliktus akkor vágott a tetőfokára, amikor a színész azt találta mondani, hogy Lucy nem jó színésznő. Ezen a sztár annyira bedühödött, hogy nekirontott a színésznek.