Rekordot döntött Barabás Kiss Zoltán: a legfoglalkoztatottabb magyar színészként ebben az évadban összesen 32 különféle előadásban tűnt fel.

Rengeteget dolgozik Barabás Kiss Zoltán: a színészt az előző évadban összesen 32 különféle darabban láthatta a közönség. Nem bánja azonban, hogy ennyi dolga van, szinte folyamatosan úton van, vidéki színházakban is vannak szerepei.

Nem érzem túl soknak ezt a harminckét különféle munkát, hiszen olyan darabok is vannak köztük, amelyeket csak néhány alkalommal tűznek műsorra egy évadon belül, de az is igaz, hogy most szinte mindennap úton vagyok valahová. Ilyenkor sem stresszelem magam. Ha nem a kollégákkal utazom a társulati busszal, akkor többnyire a vidéki helyszínen töltöm az éjszakát, és másnap reggel motorozok vissza Pestre kényelmesen" – nyilatkozta a Blikknek.

Barabás Kiss Zoltán igazi munkamániásForrás: YouTube/M5

A 47 éves színész hozzátette, családja azért nehezen viseli, hogy folyton távol van. Házassága is ráment erre, kisfia a válás után az édesanyjával él.

A volt nejem nehezen viselte, hogy csak ritkán van szabad estém és nyáron sokat utazom, de nagyon szeretett engem, csodálatos fiút szült. Zétény most 13 éves, és természetesen az édesanyjával maradt. Az én életmódomat még ő sem viselné el. Úgy tűnik, hogy senki, de nem baj."