A Blikk úgy tudja, hogy már két hónapja nincs egyedül az Operettszínház színésznője, Kiskeró volt felesége, Dancs Annamari. A férfi, aki meghódította a szívét nem szakmabeli.

"Ő maga sem hitt abban, hogy ilyen gyorsan rátalál a boldogság. Élte a mindennapokat, dolgozott és a kisfiát nevelte. Aztán egyszer csak belépett az életébe az új férfi. Megérdemelte a boldogságot. Közel két hónapja ismerkedett meg az új párjával, aki azonnal meghódította. De nemcsak őt, hanem a kisfiát is, Ádám is megkedvelte édesanyja új szerelmét, ami fontos Annamarinak. Ő ugyanis a legfontosabb ember az életében, mindent neki rendel alá. Szerencsére azonban úgy alakult a dolog, hogy Annamari boldogan élvezheti az új szerelmet" - mesélte a lapnak a színésznő egyik közeli ismerőse.

Dancs Annamari újra szerelmesForrás: tv2

Dancs Annamari is megerősítette akapcsolat tényét, de részleteket nem akart elárulni. "Új életet kezdtem és nagyon boldog vagyok. Bizakodóan tekintek a jövőbe, mert van is okom rá" - mondta.

Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté két éve házasodtak össze, kisfiuk, Ádám tavaly született meg, de a kapcsoaltuk tönkrement, elváltak. A színésznő azóta egyedül nevelte gyermekét.