Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk úgy tudja, hogy már két hónapja nincs egyedül az Operettszínház színésznője, Kiskeró volt felesége, Dancs Annamari. A férfi, aki meghódította a szívét nem szakmabeli.

"Ő maga sem hitt abban, hogy ilyen gyorsan rátalál a boldogság. Élte a mindennapokat, dolgozott és a kisfiát nevelte. Aztán egyszer csak belépett az életébe az új férfi. Megérdemelte a boldogságot. Közel két hónapja ismerkedett meg az új párjával, aki azonnal meghódította. De nemcsak őt, hanem a kisfiát is, Ádám is megkedvelte édesanyja új szerelmét, ami fontos Annamarinak. Ő ugyanis a legfontosabb ember az életében, mindent neki rendel alá. Szerencsére azonban úgy alakult a dolog, hogy Annamari boldogan élvezheti az új szerelmet" - mesélte a lapnak a színésznő egyik közeli ismerőse.

Dancs Annamari újra szerelmes Forrás: tv2

Dancs Annamari is megerősítette akapcsolat tényét, de részleteket nem akart elárulni. "Új életet kezdtem és nagyon boldog vagyok. Bizakodóan tekintek a jövőbe, mert van is okom rá" - mondta.

Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté két éve házasodtak össze, kisfiuk, Ádám tavaly született meg, de a kapcsoaltuk tönkrement, elváltak. A színésznő azóta egyedül nevelte gyermekét.

Íme, a felvétel: ilyen volt Demi Lovato pár órával a túladagolása előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180730-ime-a-felvetel-ilyen-volt-demi-lovato-par-oraval-a-tuladagolasa-elott.htmlPár órával Demi Lovato kórházba szállítása előtt készült egy videó, ami a háttértáncosának szülinapi partin készült. A DailyMail hozta nyilvánosságra a felvételt.TV + Sztárok--Adótartozások miatt elveszítheti vagyonát Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20180730-adotartozasok-miatt-elveszitheti-vagyonat-weisz-fanni.htmlAdótartozásokat halmozott fel Weisz Fanni, kft.-je kényszertörlés alatt áll. 2023-ig nem is alapíthat új céget. Veszélyben van a teljes vagyona. TV + SztárokOrigoJelentős anyagi kár érte Hajdú Pétert: újabb részletek a gyújtogatásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-jelentos-anyagi-kar-erte-hajdu-petert-ujabb-reszletek-a-gyujtogatasrol.htmlJelentős anyagi kár érte Hajdú Pétert, miután a szombatra virradó éjjel fel akarták gyújtani az éttermét - írja a Blikk. TV + SztárokOrigo44 éves lett Gáspár Bea: drága ékszereket kapott ajándékbahttp://www.life.hu/sztarok/20180728-44-eves-lett-gaspar-bea-draga-ekszereket-kapott-ajandekba.htmlGáspár Győző felesége, Bea 44 éves lett. Meg is mutatta közösségi oldalán, hogy milyen ajándékokat kapott.TV + SztárokOrigoÍgy néz ki Somló Tamás sírja, két évvel a zenész halála utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180728-igy-nez-ki-somlo-tamas-sirja-ket-evvel-a-zenesz-halala-utan.htmlHorváth Charlie posztolt pár fotót a temetőből, mikor meglátogatta Somló Tamás sírját halálának második évfordulóján.TV + Sztárok--Íme, a felvétel: ilyen volt Demi Lovato pár órával a túladagolása előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180730-ime-a-felvetel-ilyen-volt-demi-lovato-par-oraval-a-tuladagolasa-elott.htmlPár órával Demi Lovato kórházba szállítása előtt készült egy videó, ami a háttértáncosának szülinapi partin készült. A DailyMail hozta nyilvánosságra a felvételt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.