Nagy Ervin a felfokozott botrány kellős közepén nem szólalt meg a menesztett Ubrankoics Júliáról, csak az elején árult el annyit, hogy nem volt meg közöttük az a bizonyos kémia. A színész most újra nyilatkozott és leszögezte, neki semmi köze nincs kolléganője kirúgásához. 

Nem csillapodott az Ubrankovics Júlia körül kialakult botrány. A színésznővel váratlanul közölte az RTL Klub, hogy a továbbiakban nem tartanak igényt rá a sorozatban, pedig ő volt az egyik főszereplő. A színésznő nem tűrte csendben ezt a bánásmódot, nyilvánosságra hozta, hogy nem hosszabbítottak vele szerződést. A csatorna és Nagy Ervin is megszólalt, akkor azt nyilatkozta, hogy közte és Júlia között nem volt meg a közös nevező, ám most leszögezte, nem miatta menesztették a színésznőt. 

Nagy Ervin leszögezte, nem miatta rúgták ki Ubrankovics JúliátForrás: AFP

"Hogy én rúgattam volna ki Ubrankovics Júliát A tanár című sorozatból, az egész egyszerűen fogalmazva hazugság. Nem vagyok abban a helyzetben, hogy kényem-kedvem szerint váltogassam a partnereimet, mint a gatyáimat, és nem is jellemző rám, hogy a partnereim miatt hisztizzek. Az RTL Klub egy profitorientált cég, az országra jellemző uram-bátyám viszonyok nélkül: nem egy színész dönt több százmillió forintos projektek szereplőiről, Soha, senkit nem rúgattam ki semmilyen produkcióból" – mondja az Indexnek Nagy Ervin