Pink lemondta Sydneyben rendezett koncertjét betegségre hivatkozva, ám a paparazzik lekapták őt a tengerparton napozni: elmondta, mi történt. 

A rajongók nagyon csalódottak voltak, miután Pink lemondta a Sydneyben rendezett koncertjét, ám az még jobban bántotta őket, hogy az énekesnő a paparazzi fotók tanulsága szerint a tengerparton napozgat. Az énekesnő Instagram-oldalán magyarázta meg a helyzetet. Leszögezte, eleve tervezett be szünetet a turnésorozatba, ezalatt láthatták őt napozni. A betegség azonban nem múlt el, csak az nem látszik a fotókon. 

Pink elmagyarázta miért napozott, miközben betegség miatt lemondta koncertjétForrás: AFP/2013 Getty Images/Dave Kotinsky

"Nem lenne muszáj, de a rajongóim iránti tiszteletem miatt tisztázom. A turnét alaposan megterveztem, és megpróbáltam a gyermekeim számára is al ehető legjobbá tenni, miközben szintén a legjobbat szerettem volna nyújtani a színpadon. Ezt a kis szünetet már 2017-ben beterveztem, hogy egy kicsit kimozduljunk a hotelből, és hogy legyen egy kis időm a gyermekeimmel. Az ausztrál turné alatt kétszer is voltam beteg (a gyerekek is), az első alkalommal azonban még sikerült túljutni rajta. Amit parazita paparazzik nem mutatnak, az a két orvosi vizit, két egymásutáni napon, antibiotikumok, szteroidok, orrspray, torokspray, még több szteroid, egy üvöltő baba az éjszaka közepén minden este, míg anya meleg fürdőt készít neki, addig megnyugtatja a lányát, hogy minden rendben van. Gondolhatsz, amit akarsz, jogod van hozzá, de én soha nem használtam még ki senkit egész életemben. Soha nem sz**tam mindenre, miközben a tisztességes, keményen dolgozó emberek pénzt költöttek arra, hogy engem játszani lássanak. (...) Amit nem mutatnak meg ezek a képek az az, ahogy fekszem és vizet iszom, miközben a barátaim próbálják szórakoztatni a 7 éves lányomat, aki azt kérdezgeti tőlem, hogy miért vannak körülöttünk ezek a hátborzongató férfiak, akik képeket készítenek minden lépéséről" –írta Pink, aki még egyszer elnézést kért a rajongóktól, és megnyugtatott mindenkit, meg fogják tartani a lemondott show-t is.

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,