Nem kell szakértőnek lenni ahhoz, hogy lássuk, Meghan Markle és Harry herceg nagyon boldogok együtt, de most az is kiderült, hogy kapcsolatukban ki a dominánsabb személy.

Meghan Markle és Harry herceg hamarosan három hónapja házasok, és az távolról is látszik, hogy nagyon boldogok. Egy szakértő azonban azt is megvizsgálta, hogy vajon ki a dominánsabb a kapcsolatukban, azaz ki hordja a nadrágot. Judi James a testbeszédeiket kielemezve arra jutott, hogy Meghan Markle az, aki a kapcsolatuk fő mozgatója.

Meghan hordja a nadrágot"Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo "

Hozzátette, hogy Meghan hozott egy kis karizmát a királyi családba."Meghan nagy magabiztossággal érkezett meg a királyi családba, és tapintható rátermettséggel" – mondta a szakértő. Ez mit sem változott a házasság óta sőt, Meghan csak egyre jobb már abban is, hogy kapcsolatot teremtsen az emberekkel a kötelességei teljesítése közben. Meghan képes arra, hogy érzékeltesse másokkal, valóban érdekli a folyó kommunikáció, ez a részvételi intenzitás pedig azt eredményezte, hogy Harry kicsit háttérbe szorult - írja a The Sun.