Rengetegen utálják Gwyneth Paltrow-t, most kiderült miért

színésznő utálat Gwyneth Paltrow magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elsősorban nem Gwyneth Paltrow színésznői teljesítményében találnak kivetnivalót azok, akik utálják, hanem egyéb megnyilatkozásaiban. Íme néhány dolog, ami ellenszenvet ébreszthet másokban a színésznő iránt. 

Rengetegen vannak, akik támadják Gwyneth Paltrow-t, a 24.hu pedig most összeszedte, hogy melyek lehetnak azok a dolgok, amelyek ennyire borzolják a kedélyeket. Nem a színésznői teljesítmény az, ami kiveri a biztosítékot a celebvilág ismerőinél.

A színésznő irányítása alatt áll a Goop, ami egyszerre életmódmagazin és websop. Itt pedig olyan dolgokra lehet szert tenni, mint például vaginagőzölő, vaginába helyezhető gyógyító jade tojás vagy épp kávés végbéltisztító szett. Egy nagy kiadó, a Condé Nast beállt volna a lapja mögé, ám ragaszkodtak ahhoz, hogy a korábbi cikkekben foglalt állítások orvossal igazolhatók legyenek, ám ebből Paltrow nem kért.

Gwyneth Paltrow kivívta a rajongói haragját Forrás: AFP

Nyilatkozott már arról, hogy a napozás senkinek sem árt, hiszen nem árthat az, ami természtes, de azt is ecsetelte már néhány pohár ital után, miért kín számára megborotválkozni, mikor különben a bugyija összetartja a szőrzetét.

Teljesítményét mutatja, hogy még egy saját szót is kreatált, amit magyarra valahogyan tudatos eloldozásként lehetne fordítani. Ezt pedig arra használta, amikor szakított kedvesével, Chris Martinnal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.