Elsősorban nem Gwyneth Paltrow színésznői teljesítményében találnak kivetnivalót azok, akik utálják, hanem egyéb megnyilatkozásaiban. Íme néhány dolog, ami ellenszenvet ébreszthet másokban a színésznő iránt. 

Rengetegen vannak, akik támadják Gwyneth Paltrow-t, a 24.hu pedig most összeszedte, hogy melyek lehetnak azok a dolgok, amelyek ennyire borzolják a kedélyeket. Nem a színésznői teljesítmény az, ami kiveri a biztosítékot a celebvilág ismerőinél.

A színésznő irányítása alatt áll a Goop, ami egyszerre életmódmagazin és websop. Itt pedig olyan dolgokra lehet szert tenni, mint például vaginagőzölő, vaginába helyezhető gyógyító jade tojás vagy épp kávés végbéltisztító szett. Egy nagy kiadó, a Condé Nast beállt volna a lapja mögé, ám ragaszkodtak ahhoz, hogy a korábbi cikkekben foglalt állítások orvossal igazolhatók legyenek, ám ebből Paltrow nem kért.

Gwyneth Paltrow kivívta a rajongói haragjátForrás: AFP

Nyilatkozott már arról, hogy a napozás senkinek sem árt, hiszen nem árthat az, ami természtes, de azt is ecsetelte már néhány pohár ital után, miért kín számára megborotválkozni, mikor különben a bugyija összetartja a szőrzetét. 

Teljesítményét mutatja, hogy még egy saját szót is kreatált, amit magyarra valahogyan tudatos eloldozásként lehetne fordítani. Ezt pedig arra használta, amikor szakított kedvesével, Chris Martinnal.