Meghan Markle nem tarthat meg minden születésnapi ajándékot

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
Sussex hercegnéje Meghan Markle ajándék Sussex hercege Harry herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sussex hercegnéje szombaton ünnepelte 37. születésnapját, amire bizonyára nemcsak a családtól, hanem különböző helyekről is rengeteg ajándékot kapott. Ám a királyi családnál arra is szigorú szabáyok vannak, mely ajándékokat tarthatják meg, és melyeket kell visszaküldeniük. 

Harry herceg újdonsült felesége, Meghan Markle szombaton ünnepelte 37. születésnapját, ám nem tarthatja meg az összes ajándékot, amit kapott. Természetesen ez nem a családtól kapott ajándékokra vonatkozik, hanem azokra, amelyek különböző helyekről érkeztek. Ez pedig nem csak rá és nemcsak a születésnapokra vonatkozik, hanem a család összes tagjára.

A Harper's Bazaar most a Mirror cikke nyomán listába szedte, mely dolgokat kell okvetlenül visszaküldenie Sussex hercegnéjének.

Sussex hercegnéjének vissza kell küldenie néhány születésnapi ajándékot Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Ajándékok, amelyeket megtarthatnak a királyi család tagjai:

  • Olyan ajándékok vállalkozásoktól (például divattervezők), amelyek visszaküldése túl sokba kerül
  • Hivatalos látogatások során szuvenírként kapott ajándékok
  • Az Egyesült Királyság közigazgatási szervezeteiből kapott ajándékok
  • Olyan, rajongóktól kapott ajándékok, amelyek értéke kevesebb, mint 150 font (54 ezer forint)
  • Szerzőktől kapott könyvek, melyek tartalma nem vitatott
  • A királyi család tagjának nevében jótékony célra felajánlott pénzösszeg

Ajándékok, amelyeket visszaküldenek a királyi család tagjai:

  • Olyan ajándékok vállalkozásoktól (például divattervezők), amelyek visszaküldése nem kerül sokba
  • Olyan ajándékok rajongóktól, amelyeknél az ajándék küldésnek motivációja aggodalomra ad okot
  • Ha nem tudja visszaküldeni az ajándékba kapott pénzt, azt jótékony célra kell felajánlania
  • Szerzőktől kapott könyvek, melyek tartalma vitatott
Celebjegyességek, melyek még az igen előtt véget értek: Jennifer Lopez és Ben Affleck sem házasodtak összehttp://www.life.hu/sztarok/20180806-celebjegyessegek-melyek-meg-az-igen-elott-veget-ertek-jennifer-lopez-es-ben-affleck.htmlMivel a hírességek kirakatban vannak, életük egyelten eseménye sem maradhat titokban. A boldog pillanatokat persze mindenki szívesen megosztja, ám a szomorú momentumokat inkább titkolnák, például a jegyesség felbontását is. Ezek azonban mindig kiderülnek, és bizony volt bőven olyan jegyesség a sztárvilágban, amiből nem lett esküvő. Cameron Diaz és Jared Leto sem jutott el az oltárig. TV + Sztárok--Stabilizálták Mányoki Attila úszó állapotát, akit az Északi-csatornából mentettek kihttp://www.life.hu/sztarok/20180807-stabilizaltak-manyoki-attila-uszo-allapotat-akit-az-eszaki-csatornabol-mentettek-ki.htmlSikerült stabilizálni a magyar úszó, Mányoki Attila állapotát, akit az Északi-csatorna átúszása közben kellett kimenteni. TV + Sztárok--Vastag Csaba barátnője, Görgényi Fruzsina szexi fotóval tudatta: nem terheshttp://www.life.hu/sztarok/20180807-vastag-csaba-baratnoje-gorgenyi-fruzsina-szexi-fotoval-tudatta-nem-terhes.htmlVastag Csaba barátnője, Görgényi Fruzsina egy szexi fürdőruhás fotóval öntött tiszta vizet a pohárba: nem jegyezték el egymást és babát sem várnak. TV + SztárokOrigoFélmeztelenül napozik Pokorny Lia: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180807-felmeztelenul-napozik-pokorny-lia.htmlMeglehetősen merész fotót töltött fel közösségi oldalára Pokorny Lia: egy szál bikinialsóban napozik a stégen. TV + Sztárok--Hayden Panettiere és Vlagyimir Klicsko kilenc év után szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180807-hayden-panettiere-es-vlagyimir-klicsko-kilenc-ev-utan-szakitottak.htmlHayden Panettiere és Vlagyimir Klicsko kapcsolata kilenc év után véget ért. A pár közös gyermekét ezután is együtt neveli majd. TV + Sztárok--Szakított a magyar sztármodell, Zahorán Bertold és a 26 évvel idősebb milliárdosnő, Wendi Denghttp://www.life.hu/sztarok/20180807-szakitott-a-magyar-sztarmodell-zahoran-bertold-es-a-milliardosno-wendi-deng.htmlEnnyi volt. Szakított 26 évvel idősebb milliárdos szerelmével a magyar modell.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.