Mindenkinek van olyan ismerőse, akit igazából nem lát szívesen, így vannak ezzel a sztárok is. Nem is egy olyan híresség mászkál Hollywoodban, akit inkább messziről elkerülnek a többiek, már ha tehetik. A botrányaik, vagy éppen a körülöttük keringő pletykák miatt nem látják őket szívesen: Justin Bieber is egy nem szívesen látott személy, de Lindsay Lohan is rajta van a feketelistán.

Justin Bieber

Justin BieberForrás: AFP/2017 Getty Images/Stuart Franklin

Nem olyan meglepő, hogy Justin Bieber mellett nem mosolyog minden sztár szívesen, a fiatal énekesnek ugyanis nagyon sok botránya volt. Szinte összeszámolni is lehetetlen, mikkel háborította már fel az embereket, de köztük vannak illegális tevékenységek, mint például a gyorsulási versenyek, vagy szimpla bunkóságok, például az erkélyről való köpködés.

Lindsay Lohan

Lindsay LohanForrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry

A színésznő gyerekként robbant be és jó úton haladt az igazi és elismert sztárság felé, de mint megannyi gyermeksztár, ő is elbukott. Sorozatos botrányai pedig nem kívánatos személlyé tették: ittas vezetései, egyéb kihágásai, a durva bulik és botrányok miatt nem szívesen mutatkozik senki a közelében.

Paris Hilton

Paris HiltonForrás: AFP/Valerie Macon

Az örökösnő keményen küzdött, hogy felfigyeljenek rá, sikerült is a figyelem középpontjába kerülnie, de általában csak a botrányaival. Néhány országból már ki is utasították, de nem ez az egyetlen botránya: természetesen ő is vezetett már ittasan. Bár mostanra azért meglehetősen lecsillapodott, még most sem akarnak sokan a közelébe kerülni.

Courtney Love

Courtney LoveForrás: AFP/Mark Ralston

Azt sem kell sokat magyarázni, hogy Courtney Love miért is nem tartozik a megbecsült hírességek közé. A botrányhős sokat tett azért, hogy ne vegye komolyan senki, és hogy ne is akarjanak a társaságában mutatkozni. A droghasználata és az ivás iránti elköteleződése sokak számára nem vonzó.

Briney Spears

Briney SpearsForrás: Northfoto

Habár mára már sikerült összeszednie magát az énekesnőnek, sokan nem felejtik el a botrányait, amikből volt bőven. A legemlékezetesebb alakítása a teljes összeomlása, melyeket megtűzdelt némi alkoholizmus és drogprobléma. Nem olyan meglepő, hogy igyekeznek kerülni az énekesnőt.