Legutóbbi koncertjén késsel akart rátámadni egyik rajongója Pásztor Annára, most pedig arról számolt be az énekesnő, hogy korábban egy másik rajongója öngyilkos lett és neki küldött búcsúlevelet. Úgy döntött, ezentúl nem lesz olyan közvetlen azokkal, akik szeretik a zenéjét. 

Egyes rajongói lelki vezetőként tekintenek Pásztor Annára, legutóbbi koncertjén egyikük késsel akarta megtámadni az énekesnőt. Most pedig azt is elmondta a Ripostnak, hogy nemrégiben egy másik rajongója öngyilkos lett. Annát nagyon felzaklatta az eset. 

"Sajnos rá kellett jönnöm, hogy a kedvesség nem célravezető" - kezdte a Ripostnak az énekesnő. "Négy hónappal ezelőtt egy fiatal, angyalarcú fiú ezoterikus vezetőt látott bennem. Nyugtalan volt és depresszív, majd egy napon írt nekem egy búcsúlevelet és megölte magát. Úgy tudom, régóta komoly pszichiátriai problémákkal küzdött" - mondta a lapnak Pásztor Anna. 

Korábban öngyilkos lett Pásztor Anna egyik rajongójaFotó: Szabó Gábor - Origo

Elmondta, hogy a jövőben sokkal nagyobb távolságot tart majd a rajongóival.

"Az embereknek és nekem is el kell fogadnom, hogy nem pszichológus, hanem előadóművész vagyok. Az a dolgom, hogy megírjam és előadjam a dalokat, nem foglalkozhatok minden egyes rajongóm lelkével, mert az engem is felemészt" - fogalmazott Pásztor Anna.