Justin Bieber és Hailey Baldwin sírva borult egymás nyakába biciklizés közben

vita Justin Bieber sírás kirándulás Hailey Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerékpározni indult New Yorkban Justin Bieber és Hailey Baldwin, ám úgy tűnik, valamint összekaptak. Mindketten sírva fakadtak és egymást vigasztalták. 

Úgy tűnik, nem volt minden rendben a minap Justin Bieber és kedvese, Hailey Baldwin között. Kerékpározni indultak New Yorkban, először az énekes, Justin fakadt sírva, majd a modell is könnyekben tört ki.

Nem tudni, mi lehetett a probléma, de egymást vigasztalták, majd összeborultak és hosszú percekig ölelkeztek. Úgy tűnik, végül sikerült megbeszélniük a dolgot.

Egymást vigasztalta a pár Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Nem tudni, mi lehetett a probélma Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Vasvári Vivien videón mutatta pazar esküvőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180809-vasvari-vivien-videon-mutatta-pazar-eskuvojet.htmlSzámos fotót töltött már fel közösségi oldalára esküvőjéről a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivien, ám most videón is megmutatta, hogyan keltek egybe szerelmével, Fecsóval. TV + Sztárok--Berki Krisztián óriásplakáton köszöntötte Mazsit születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-berki-krisztian-oriasplakaton-koszontotte-mazsit-szuletesnapjan.htmlBerki Krisztián kitett magáért! Barátnője születésnapi meglepetése olyan nagyra sikerült, hogy Mazsi el is sírta magát. TV + SztárokOrigoChrissy Teigen méretes tokát villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180809-chrissy-teigen-meretes-tokat-villantott-szelfi.htmlElőnytelen fotót mutatott magáról a nemrég szült Chrissy Teigen: tokát villantott. Úgy véli, nem kell mindig tökéletesnek látszani. TV + Sztárok--Kiszel Tünde a hullámokon ringatta hatalmas méretű kebleit: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-kiszel-tunde-a-hullamokon-ringatta-hatalmas-meretu-kebleit-video.htmlKiszel Tünde igazán jó formában van, amit szívesen meg is mutat követőinek. Ezúttal egy igen zavarba ejtő videóval köszönte meg az egyik posztja alá érkező rengeteg kommentet.TV + SztárokOrigoJanicsák Veca nagyon érzéki legújabb klipjében: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-janicsak-veca-nagy-erzeki-legujabb-klipjeben.htmlSejtelmes és érzéki felvételek készültek Janicsák Vecáról új klipjének forgatása alatt. A népszerű énekesnő a napokban forgatta a Hazudjunk igazat című vadonatúj dalhoz készülő képi anyagot, amelyben izgalmas koncepción keresztül mutatja be a gyengéd érzések változó dinamikáját. TV + Sztárok--Kourtney Kardashian szakított fiatalabb kedvesével, Younes Bendjimavalhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-kourtney-kardashian-szakitott-fiatalabb-kedvesevel-younes-bendjimaval.htmlÚgy tűnik, véget ért a szerelem Kourtney Kardashian és 14 évvel fiatalabb kedvese, Younes Bendjima között. Ám az okok egyelőre nem világosak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.