Lindsay Lohan szerint a metoo-kampányban felszólaló nők gyengének tűnnek

Forrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry -
Lindsay Lohan gyengeség metoo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindsay Lohan a metoo-mozgalomról fejtette ki a véleményét, szerinte akkor kell beszélni az erőszakról, amikor megtörténik.

A metoo mozgalomról lassan szinte mindenki megszólalt már, most Lindsay Lohan is megtette. A színésznőnek ugyan – szerencsére – nincs saját tapasztalata, de van markáns véleménye. Úgy véli, a dolgokról akkor kell beszélni, amikor megtörténik.

Lindsay Lohan szerint az erőszakról akkor kell beszélni, amikor megtörtént Forrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry

„Ha ebben a pillanatban történik, akkor ebben a pillanatban beszélünk róla. Valóságos dologgá kell tenned azzal, hogy rendőrségi feljelentést teszel. Gyűlölöm magam, amiért ezt mondom, de a nők, akik az ilyen dolgok ellen felszólalnak, gyengének tűnnek, pedig erősek" - mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.