Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla és férje már túl vannak a nászúton

Forrás: Instagram -
házasság Palácsik Lilla szerelem nászéjszaka nászút Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokkal az esküvő után utazott nászútra Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla és férje. Elárulták, milyen volt a nászéjszakájuk, de azt is, hogy nem egészen ilyen nászútra számítottak. 

"A nászéjszakánk tökéletesen sikerült, hiszen egy luxusszálloda pazar lakosztályában töltöttük, ágyban vacsoráztunk, és végül teljesült az a kívánságunk is, amiért hónapok óta imádkoztunk: aznap éjszaka vihar kerekedett, amiben sokáig gyönyörködtünk - mesélte a Hot! magazinnak Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla, aki nemrégiben ment férjhez.

Palácsik Lilláéknak nem úgy alakult a nászútjuk, ahogyan tervezték Forrás: Instagram

A pár nem egészen úgy tervezte a nászutat, ahogyan az alakult, mert a hotelben leginkább kisgyermekes családok és nyugdíjasok időztek. Úgy érezték, kilógnak a sorból. "Ha a medencébe menekültünk, picit feszélyezett, hogy ha udvarias akarok lenni, akkor az idősebb vendégekre való tekintettel én magam is csak mozdulatlanul áztatom magam, amikor pedig napozni szerettünk volna, akkor meg az animátorok éppen sorversenyt szerveztek a gyerkőcöknek. Ez persze jó alkalom volt beszélgenti egy kicsit arról, hogy mi is nagyon szretnénk majd gyereket, de két évet még adunk magunknak" - mesélte Palácsik Lilla férje, aki egy kis balatoni vitorlázást is szervezett az ifjú arának.

Emellett felfedezétk még Soprtont, a közeli Parndorfot, ősszel pedig Franciaországba utaznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.