Vörös macskamedvék születtek a Nyíregyházi Állatparkban: fotók

állatok Nyíregyházi Állatpark macskamedve állatkert cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi szenzáció történt a Nyíregyházi Állatparkban: 9 hete két kis vörös macskamedve született.

9 hete két kis vörös macskamedve született a Nyíregyházi Állatparkban. Ez azért is számít szenzációnak, mert ez a faj zárt tartási körülmények között csak nagyon ritkán szaporodik.

A kölykök szüleikkel közös kifutóban élnek s a mai napon állatorvosi vizsgálaton vettek részt, ahol a súlymérés ivarmeghatározás történt. A 2 egészséges nőstény utód 610 gramm és 720 gramm testtömegű jelenleg" – számolt be róla az állatkert hivatalos Facebook-oldalán.

A bejegyzésből kiderült továbbá, hogy a kölykök szürke bundával látták meg a napvilágot és az első hetekben teljesen magatehetetlenek voltak, a szemük is csukva volt. Ebben az időszakban az anyaállat szinte egész nap a kicsinyeivel volt, most már azonban csak a szoptatáskor keresi fel őket.

A vörös bundás kölykök rekordgyorsasággal növekednek, egyre érdeklődőbbek a külvilág iránt is, így a szerencsésebb látogatók hamarosan megtekinthetik a ritka kis panda ikreket.

Kulcsár Edina megmutatta, hogy bírja a hőséget: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-kulcsar-edina-megmutatta-hogy-birja-a-hoseget.htmlKulcsár Edina hamarosan anyuka lesz, első gyermekével várandós. A modell imádja a terhességet, még a nagy, olykor kibírhatatlan hőség ellenére is. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoModell szeretne lenni Gesztesi Károly és Liptai Claudia lánya, Pankahttp://www.life.hu/sztarok/20180809-modell-szeretne-lenni-gesztesi-karoly-es-liptai-claudia-lanya-panka.htmlModell szeretne lenni Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Panka. TV + SztárokOrigoNagy Alekosz kísérleti jelleggel péntekig homoszexuális lesz: túl van az első randinhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-nagy-alekosz-kiserleti-jelleggel-pentekig-homoszexualis-lesz-tul-van-az-elso-randin.htmlAlekosz csalódott a nőkben, ezzel szemben a homoszexuális férfiak imádatát élvezi elmondása szerint. Így hát úgy döntött. kísérleti jelleggel péntekig homoszexuális lesz. TV + SztárokOrigoLindsay Lohan szerint a metoo-kampányban felszólaló nők gyengének tűnnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-lindsay-lohan-szerint-a-metoo-kampanyban-felszolalo-nok-gyengenek-tunnek.htmlLindsay Lohan a metoo-mozgalomról fejtette ki a véleményét, szerinte akkor kell beszélni az erőszakról, amikor megtörténik. TV + Sztárok--Életében először férje nélkül nyaral Szandihttp://www.life.hu/sztarok/20180809-eleteben-eloszor-ferje-csaba-nelkul-nyaral-szandi.htmlFérje, Csaba nélkül ment nyaralni Szandi. Először tett ilyet házasságkötésük óta. TV + Sztárok--Vasvári Vivien videón mutatta pazar esküvőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180809-vasvari-vivien-videon-mutatta-pazar-eskuvojet.htmlSzámos fotót töltött már fel közösségi oldalára esküvőjéről a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivien, ám most videón is megmutatta, hogyan keltek egybe szerelmével, Fecsóval. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.