Osvárt Andrea és olasz szerelme, Roberto éppen két évvel ezelőtt mutatkoztak nyilvánosan együtt a Sziget Fesztiválon, de idén Andi már nélküle bulizik. Szakítottak.

Nemrég még közös babát terveztek és az esküvő is szóba került köztük, de útjuk mára különvált. Osvárt Andi két évvel ezelőtt mutatkozott először olasz szerelmével, Robertóval nyilvánosan a Sziget Fesztiválon, a színésznő idén azonban már egyedül bulizott, ugyanis szakítottak.

Szakított a színésznő"Fotó: Adrián Zoltán - Origo "

Robertóval sajnos véget ért a közös történetünk. Még nagyon friss a dolog, és kell egy kis idő, hogy feldolgozzam, de eljött az ideje, hogy ezt a nyilvánossággal is megosszam. Muszáj kimondanom, jobb mihamarabb túlesni ezen" - árulta el a Lokálnak a színésznő. "Igyekszem a magánéleti problémáimról elterelni a figyelmem, szerencsére a munkám most teljesen lefoglal" - tette hozzá Andi, akinek így nincs ideje szomorkodni. Hozzátette, magabiztossága és függetlensége sok férfit elriaszt. "Küzdő típus vagyok, és azt hiszem, hogy a bennem lévő tenni akarás és erő a legfőbb kincsem. Sok férfi mindezt elsőre izgalmasnak találja, és talán annak is örül, hogy nem igazán kell rám költeni, ám amikor rádöbbennek, hogy ez azt is maga után vonja, hogy engem nem lehet birtokolni, akkor berezelnek. Márpedig én a magánéletben nem vagyok hajlandó alárendelni magam és kiszolgáltatottá válni. Az egyenrangúságban, a felemelésben és nem az elnyomásban hiszek" - árulta el.