Zacher Gábort csókolózás közben a Szigeten kapták le kedvesével

Fotó: Polyak Attila/Origo -
csók toxikológus szerelem Zacher Gábor Sziget Fesztivál 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelmével, Mónikával kapták le a Szigeten Zacher Gábort. A pár tinédzser módjára turbékolt.

Nemrég még arról írtunk, hogy Zacher Gábort az egyik fővárosi parkban egy hosszú, vörös hajú szépséggel kapták rajta. Ez azért is volt meglepő, mert az ismeretlen hölgy nem a toxikológus barátnője. Most viszont úgy tűnik, újra minden rendben Zacher és szerelme, Mónika között. A pár csókcsatájáról a Ripost egyik olvasója készített fotót a Szigeten. Láthatóan odáig vannak egymásért.

A képet ide kattintva nézheted meg!

Zacher Gábor nagyon boldog szerelmével, Mónikával Fotó: Polyak Attila/Origo
Berki Krisztián eljegyezte szerelmét, Mazsithttp://www.life.hu/sztarok/20180813-berki-krisztian-eljegyezte-szerelmet-mazsit.htmlRohamtempóban halad Berki Krisztián és Mazsi kapcsolata: eljegyezték egymást. TV + SztárokOrigoOsvárt Andrea és olasz szerelme, Roberto szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180813-osvart-andrea-es-olasz-szerelme-roberto-szakitottak.htmlOsvárt Andrea és olasz szerelme, Roberto éppen két évvel ezelőtt mutatkoztak nyilvánosan együtt a Sziget Fesztiválon, de idén Andi már nélküle bulizik. Szakítottak. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoWeisz Fanni szándékosan rossz meghívót küldött családjának az esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20180813-weisz-fanni-szandekosan-rossz-meghivot-kuldott-csaladjanak-az-eskuvojere.htmlWeisz Fanni augusztus 11- én mondta ki a boldogító igent szerelmének, ám családja nem volt jelen a nagy napon... TV + SztárokOrigoRubint Rella bikiniben mutatta meg tökéletes testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180812-rubint-rella-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-testet.htmlElképesztően jól néz ki Rubint Réka unokahúga: Rella most bikiniben is megmutatta magát. TV + Sztárok--Férjhez ment Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20180812-ferjhez-ment-weisz-fanni-siket-szepsegkiralyno.htmlKimondta a boldogító igent párjának, Péternek Weisz FanniTV + SztárokOrigoÚj párjával Sziget Fesztiválozott Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180811-uj-parjaval-sziget-fesztivalozott-demcsak-zsuzsa-teves-lesifoto.htmlSzenvedélyes csókváltás közepette kapta lencsevégre a Bors fotósa Demcsék Zsuzsát és új párját a Sziget Fesztiválon. Úgy tűnik, nagy a boldogság. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.