Ismét interjút adott Thomas Markle, aki elárulta, nemrég olyannyira összeveszett a telefonban vejével, Harry herceggel, hogy rácsapta a telefont.

Mint ismeretes, még a hercegi esküvő előtt Thomas Markle lefizetett egy paparazzit, hogy fotózza le, miközben öltönyt vásárol a nagy napra. Persze a turpisság hamar kiderült.

Meghan Markle apja most egy interjúban elárulta, a hercegnek is hazudott arról az esetről, ezért megérti, ha mérges rá. Azt viszont már nem tolerálja, ahogyan Harry viselkedik vele mostanában.

Harry régebben azt mondta nekem, tartsam magam távol a sajtótól, mert nem lesz jó vége. Ahogyan ő fogalmazott, elevenen fel fognak falni... Ebben igaza volt, most már látom. De amikor a fejemhez vágta a szívrohamom után, hogy mindez nem történik meg, ha követem az utasításait, akkor nagyon mérges lettem. Ha ő sértve érzi magát azért, amit utána mondtam neki, akkor én mit mondjak? Közöltem vele, biztosan jobb lenne nekik, ha én meghalnék... Akkor legalább eljátszhatnák azt, hogy szomorkodnak. Aztán rácsaptam a telefont" – mesélte Thomas Markle a DailyMailnek.

Thomas Markle ismét nyilatkozott a sajtónakForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega