Az olasz kapus, Davide Capello a genovai hídomlás egyik túlélője

Forrás: MTI/EPA/ANSA/Luca Zennaro -
túlélő focista baleset Genova labdarúgó viadukt kapus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő szerencsével, ép bőrrel megúszta a genovai hídomlást az olasz labdarúgókapus, Davide Capello, aki 30 métert zuhant autójával.

Ahogyan arról beszámoltunk, eddig tisztázatlan okok miatt tegnap összeomlott egy genovai viadukt. A tűzoltók egész éjjel dolgoztak a mentésen, eddig 31 halálos áldozatról tudnak, több sérültet most is kórházban ápolnak.

A Cagliari focicsapatának korábbi kapusa, Davide Capello épp az összeomláskor tartózkodott az autópályán, és autójával összesen 30 métert zuhant. Elképesztő szerencsével, szinte sértetlenül úszta meg az esetet.

Az olasz kapus maga sem érti, hogy élte túl a zuhanást Forrás: MTI/EPA/ANSA/Luca Zennaro

Pont az úton haladtam. Nem is értem, hogy úsztam meg élve. Hallottam egy tompa hangot, láttam, ahogy lezuhan az út és vele együtt én is. Felfogtam mi történik, azonnal felhívtam a tűzoltókat, majd a családomat. Sokkoló volt, egy csoda, hogy túléltem" – idézi a kapus szavait a The Sun a Repubblicából.

Rácsapta a telefont Harry hercegre Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180814-racsapta-a-telefont-harry-hercegre-thomas-markle-meghan.htmlIsmét interjút adott Thomas Markle, aki elárulta, nemrég olyannyira összeveszett a telefonban vejével, Harry herceggel, hogy rácsapta a telefont. TV + Sztárok--Palvin Barbi pasijával, Dylan Sprouse-zal bulizott a Sziget Fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-palvin-barbi-pasijaval-dylan-sprousezal-bulizott-a-sziget-fesztivalon.htmlEgyre többször mutatkozik nyilvánosan Palvin Barbi pasijával, Dylan Sprouse-zal, még Magyarországra is elhozta: nagyot buliztak a Sziget Fesztiválon. TV + Sztárok--Sziget Fesztivál 2018: Exkluzív interjú Don Diablo DJ-velhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-sziget-fesztival-2018-exkluziv-interju-don-diablo-djvel.htmlA világ 11. legjobb DJ-je, Don Diablo ismét eljött Magyarországra, a Sziget Fesztiválra, ahol exkluzív interjút adott a Life.hu-nak. Arról mesélt, miért volt tej függő, és mik azok az extrém dolgok, amiket a magasba szokott emelni, amikor fotózzák fellépése alatt, sőt az is kiderült, hogy egyáltalán miért csinálja ezt az őrültséget.TV + SztárokOrigoCicciolina több millió euró kártérítést követel az olasz államtól és bankjátólhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-cicciolina-tobb-millio-euro-karteritest-kovetel-az-olasz-allamtol-es-bankjatol.htmlTöbb millió eurót követel az olasz hatóságoktól Cicciolina. Azt állítja, korábban jogtalanul zárolták a számláját, ezért kártérítést szeretne.TV + Sztárok--Shakira 20 év alatt szinte egy percet sem öregedett: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180814-shakira-20-ev-alatt-szinte-egy-percet-sem-oregedett.htmlShakira képtelen öregedni, remek bizonyíték erre az a montázs is, amely nemrég került fel róla a közösségi oldalra. TV + SztárokOrigoÚj klipben mutatja meg bomba alakját Singh Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180813-uj-klipben-mutatja-meg-bomba-alakjat-singh-viki-fogyas.htmlHosszabb idő után először új klipet forgatott a Rising Star egykori felfedezettje, Singh Viki, aki dögösebb, mint valaha. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.