Liptai Claudia végre részleteket is elárult a nászútjáról. Férjével, Ádámmal csodás helyeken jártak.

Június elején házasodott össze Liptai Claudia és Pataki Ádám, az esküvő után pedig nem sokára el is utaztak násztúra. Először az Amerikai Egyesült Államokban jártak, majd pedig Görögországban is pihentek egy kicsit.

Bár nem kettesben utaztak, vitték magukkal a gyerekeket, sőt a barátaikat is. Mint kiderült, ennek is megvolt az oka: néha a többiek vigyáztak Pankára és a Marcellre, hogy a pár kettesben is tudjon kicsit romantikázni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A végtelenbe és tovább! #szerelmemim kicsi @dongelato és a nagy❤️

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Egy normális nászútra az tud elmenni, akinek nincs gyereke, vagy ha van is, már nagyobb. De szerintem a mézesheteknek nem az a lényege, hogy csak kettesben töltsük őket. Természetesen próbáltunk időt szakítani egymásra is, akadtak lopott pillanatok, amelyek csak a miénk voltak. Furán hangzik, de azért mentünk barátokkal, hogy legyen egy kis időnk egymásra is. Merthogy így tudtuk kire hagyni a gyerekeket, Pankát és Marcellt, és elmehettünk kettesben sétálni a tengerpartra. Gyönyörű volt a nászutunk, méltó lezárása a csodaszép esküvőnek" – nyilatkozta Claudia a Story magazinnak.