Elkezdődött a ValóVilág9 castingja

Forrás: RTL II -
VV Zsolti ValóVilág9 VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan indul ugyanis a ValóVilág 9. évada, amelybe már válogatják a szereplőgárdát.  

A Blikk ott volt a castingon, és a legutóbbi nyertes VV Soma is, aki elmondta, egy korábbi szériába is jelntkezett, de már örül, hogy nem jutott be abba.

Megszólalt VV Zsolti is, aki most szerkesztőként vesz részt a műsor előkészületeibe: ő arról beszélt, milyen egy jó VV-szereplő, bár hozzátette, itt nincs szabály.

Forrás: RTL II

Így él most a 44 éves Egerszegi Krisztinahttp://www.life.hu/sztarok/20180816-igy-el-most-a-44-eves-egerszegi-krisztina-olimpikon-uszo.html44 éves, házas háromgyerekes családanya ma mindenki egykori Egérkéje, Egerszegi Krisztina ötszörös olimpiai bajnok úszónk. TV + SztárokAFPPápai Jocit felizgatja, ha megbámulják a feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20180811-papai-jocit-felizgatja-ha-megbamuljak-a-feleseget.htmlPápai Jocival beszélgetett Lilu a legújabb videójában. A zenész arról is beszélt, mi az, ami hatalmas hatással van rá...TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoÍgy nézett ki Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas, amikor egymásba szerettekhttp://www.life.hu/sztarok/20180811-igy-nezett-ki-catherine-zetajones-es-michael-douglas-amikor-egymasba-szerettek.htmlCatherine Zeta-Jones az Instagramon mutatta meg, miként festettek férjével, Michael Douglasszel, amikor 18 éve összejöttek. TV + Sztárok--Közös retro fotón Liptai Claudia, Ábel Anita és Csonka Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20180811-kozos-retro-foton-liptai-claudia-abel-anita-es-csonka-andras-szomszedok-edeskettes.htmlÁbel Anita és Liptai Claudia több mint 20 éve a Szomszédok forgatásán barátkoztak össze, és azóta is nagyon jóban vagytak. Clau most megmutatta, miként néztek ki akkoriban. TV + SztárokOrigoIlyen tanácsokkal látta el Marton Adri a Miss Balaton versenyzőithttp://www.life.hu/sztarok/20180805-ilyen-tanacsokkal-latta-el-marton-adri-a-miss-balaton-versenyzoit-2018.htmlA Life.hu sztárszerzője, a 2005-ös Miss Balaton nyertese, Marton Adri látta el tanácsokkal a 2018-as Miss Balaton mezőnyét. Adri egy kis kulisszatitkot is elárult a lányok táplálkozásáról, valamint azt is elmondta, ő hogyan tartja formában magát amellett, hogy folyamatosan ételekkel veszi körbe magát. TV + Sztárok--Köllő Babett boldogan vállalta el, hogy show-királynő leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-kollo-babett-boldogan-vallalta-el-hogy-showkiralyno-lesz-csak-show-es-mas-semmi-tv2.htmlKöllő Babettről lehullott a lepel, kiderült, hogy ő is showkirálynő lesz a TV2 műsorában.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.