Hétvégén betörtek Suzy és Jolly otthonába: a sztárpárral nem először történt ilyen eset, ezért félti családja életét az énekes. 

Hétvégén betörtek Suzy és Jolly otthonába, míg a sztárpár épp egy fellépésen volt. A betörők több százezer forintos kár okoztak, megrongálták a házat és elvittek néhány ékszert.

Minden létező biztonsági rendszer fellelhető nálunk, még a kerítésen is szögesdrót van, be vagyunk kamerázva. Az ablakon törtek be. Kitépték a falból a rácsot, betörték egy téglával az ablakot, benyúltak és kinyitották. Hál' istennek nagy értéket nem tudtak elvinni, mert készpénzt nem tartunk otthon. Suzy több ékszerét és medálját vitték el, de nem is az zavar minket. Ezek után hogyan aludjak nyugodtan a házamban, amikor tudom, hogy ilyen gátlástalan tolvajok garázdálkodnak a környékünkön?" – fakadt ki a Borsnak Jolly.

Betörtek JollyékhozForrás: Instagram/Jolly Official

Az énekes elárulta, ez már a harmadik alkalom, hogy betörtek hozzájuk és úgy sejti, ezúttal is ugyanazok voltak a tettesek. Mint mondja, a közösségi oldalait követve mindenki tudhatja épp mikor nincsenek otthon. Érthető módon nem érzi magát biztonságban, hiszen a tettesek bármikor visszatérhetnek, ha nem kerítik őket kézre.

Féltem a családom életét. Ráadásul a két kutyámnak is adhattak valamit, megmérgezhették őket, mert nagyon kábák voltak, amikor hazaértünk. Nem úgy ugattak, ahogy kellene, és nagyon furcsán viselkedtek. Szerencsére túlélték! Ezzel az erővel legközelebb minket is bánthatnak."