Weisz Fani és édesanyja kapcsolata évek óta nem tökéletes. A szülő nem fogadta kitörő lelkesedéssel lánya választottját, megromlott a viszonyuk. Ma már egyáltalán nem beszélnek egymással. 

Miután Weisz Fanni megnyerte A Szépségkirálynő című műsor közönségdíját, kinyílt előtte a világ. A siket lány modellkedni kezdett, édesanyja mindenben támogatta, a menedzseri feladatokat is magára vette. Kapcsolatuk azonban három évvel ezellőtt megromlott. A Ripost most összeszedte, mi az, amit eddig anya és lánya vitájáról tudni lehet. 

Weisz Fanni és Hajmásy Péter már házasokForrás: realweiszfanni/Instagram

Fanni édesanyja, Léránt Ágnes korábban azt nyilatkozta, hogy kezdetben örömmel fogadta lánya és Hajmásy Péter kapcsolatát, ám miután többször is hazugságon kapta a férfit, elmérgesedett a helyzet. A fiatalok szakítottak, majd újra összejöttek, összeköltöztek, ma pedig már Fanni nem beszél édesanyjával. 

"Ő egy nárcisztikus pszichopata, egy elmebeteg. Folyamatosan hazudozik, és Fannit is átveri" - mondta korábban Hajmásy Péterről Léránt Ágnes, aki úgy véli, hogy a NAV-botrányba is a férfi keverte bele lányát. Állítja: Hajmásy folyamatosan hergelte lányát a család ellen.

Közel egy évvel ezelőtt Weisz Fanni a színpadról üzent édesanyjának. Elmondta, hogy mindent neki köszönhet és nagyon szereti őt, ám döntenie kellett, hogy továbbra is egy beteg lány marad, aki segítségre szorul, vagy megpróbál önálló fiatal nő lenni.

Hiába volt Lénárt Ágnes minden erőfeszítése, Weisz Fanni és Hajmásy Péter augusztus 11-én összeházasodtak. Az esküvőre nem hívták meg a szépségkirálynő családját, egyes családtagoknak pedig rossz meghívót küldtek.