Morvai Krisztina kifakadt: szerinte A mi kis falunk forgatásai zavarják Pilisszentlélek mindennapjait. A sorozat producere reagált a vádakra.

Morvai Krisztina tavaly vett egy hétvégi házat Pilisszentléleken, hogy csendes, nyugodt körülmények között tudjon pihenni. Ez azonban nem így lett, az európai parlamenti képviselő arról panaszkodott a pestisracok.hu oldalnak, hogy A mi kis falunk forgatásai élhetetlenné teszik a falu mindennapjait.

Szerinte a stáb korlátozza a mozgásszabadságot és a személyes szabadságot, továbbá az ingatlantulajdonosok tulajdonosi jogait is. Úgy véli, a faluban mindenkinek a forgatásokhoz kell igazodnia.

Morvai Krisztinát zavarják a forgatásokForrás: MTI/Kallos Bea

A vádakra a sorozat egyik producere reagált a comment.blog.hu-n.

A stáb május végétől szeptember végéig max. 60 fővel van jelen a faluban. A forgatási napok kb. felén forgatunk külső helyszínen, a többin épületeken belül. A cikkben azt sejtetik ("a települési önkormányzat által vélhetően forgatáshoz megadott hozzájárulás"), hogy a stábnak nincs engedélye, ami természetesen nem igaz, minden szükséges engedéllyel rendelkezünk, amit a stábbal több alkalommal is üvöltöző Morvai Krisztina is pontosan tud, hiszen ő küldte rá a rendőröket a forgatásra két alkalommal is. A rendőrök elkérték az engedélyeket, rendben találták azokat, majd elmentek."

A stáb egy részeForrás: Ripli Zsuzsa / Instagram

A producer hozzátette, a produkciónak semmilyen eszköze nincs a lakosok mozgásának vagy személyi szabadságának korlátozására.

"Mi csak megkérjük a helyieket, hogy arra a két percre, míg forog a hang, kapcsolják ki a fűnyírót, de ezt nem kötelesek betartani - akadt olyan lakos is, aki nem tett eleget a kérésnek, amivel semmi probléma nincs."