Székhelyi József kislánya miatt szeretett volna Kossuth-díjat kapni

Forrás: MTI/Soós Lajos -
pénz kislány Székhelyi József Kossuth-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Székhelyi József számára mindig a közönség szeretete számított, de utolsó hónapjaiban már vágyott a Kossuth-díjra. Barátja elárulta, miért akarta az elismerést. 

Székhelyi Józsefet 71 évesen ragadta el a rák, hiába küzdött a betegség ellen minden erejével. A színművész szinte az utolsó pillanatig dolgozott, a közönség állva ünnepelte a művész alakításait. Számára mindig a nézők szeretete volt a legfontosabb, de utolsó hónapjaiban már igazán szeretett volna Kossuth-díjat kapni barátja, Gyémánt László festőművész elmondása szerint. Azonban csakis lánya miatt vágyott rá: a vele járó pénzből akarta támogatni apa nélkül maradó gyermekét.

Székhelyi József Kossuth-díjra vágyott Forrás: MTI/Soós Lajos

"Amikor múlt ősszel Jocó megtudta, a gyilkos kór lesz a végzete, megkért, próbáljak meg közbenjárni, hogy megkapja a Kossuth-díjat. A kislánya miatt vágyott rá, és meg is kerestem Kerényi Imrét, aki elárulta, ő maga is beteg és nem tud hathatós segítséget nyújtani" - árulta el a Blikknek a művész.

Évtizedek óta nem látta senki a királyi családról készült intim dokumentumfilmet: a királynő betiltottahttp://www.life.hu/sztarok/20180825-senki-nem-latta-a-kiralyi-csaladrol-keszult-intim-dokumentumfilmet-a-kiralyno-betiltotta.htmlÉvtizedekkel ezelőtt készült egy intim dokumentumfilm a királyi családról, amit azóta nem láthatott senki. A királynő ugyanis betiltotta: ezért. TV + Sztárok--Curtis anyagilag beleroppanhat a szétválásbahttp://www.life.hu/sztarok/20180825-curtis-anyagilag-beleroppanhat-a-szetvalasba-majka.htmlSokat bukhat Curtis azzal, nogy Majka kitette őt a közös zenei formációjukból. Majka biztos lábakon áll a tévézésnek köszönhetően, Curtis azonban sok pénzt veszíthet.TV + SztárokOrigoMorvai Krisztina kiakadt A mi kis falunk stábjárahttp://www.life.hu/sztarok/20180824-morvai-krisztina-kiakadt-a-mi-kis-falunk-stabjara-pilisszentlelek.htmlMorvai Krisztina kifakadt: szerinte A mi kis falunk forgatásai zavarják Pilisszentlélek mindennapjait. A sorozat producere reagált a vádakra. TV + Sztárok--Oláh Ibolya szerint ő már lekésett az anyaságrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-olah-ibolya-szerint-o-mar-lekesett-az-anyasagrol.htmlOláh Ibolya nem sokszor beszél a magánéletéről és azokról a tervekről, melyeket párjával szövögetnek, de azt most elárulta, hogy vágyik-e az anyaságra. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoCurtis ellen hivatalból indíthat nyomozást a rendőrséghttp://www.life.hu/sztarok/20180824-curtis-ellen-hivatalbol-indithat-nyomozast-a-rendorseg.htmlAhogy azt már mindenki tudja, Majka és Curtis útjai különváltak a rapper drogproblémái miatt, melyről barátja részletesen beszámolt Facebook-oldalán. Az esetnek súlyos következményei lehetnek, a rendőrség hivatalból nyomozást is indíthat a zenész ellen. TV + SztárokOrigoÉdesanyja segítségével szeretné megállítani apja ámokfutását Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180824-edesanyja-doria-segitsegevel-szeretne-megallitani-apja-amokfutasat-meghan-markle.htmlMeghan Markle abban bízik, hogy édesanyja, Doria talán tud hatni az édesapjára. Nagyon szeretné, ha Thomas Markle nem nyilatkozna többet a sajtónak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.