Apa és lánya haltak meg a siófoki motorbalesetben

Siófok motorbaleset halál baleset tragédia motor Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg nem vette észre a forgalmi torlódás miatt lassító teherautót az a motoros, aki halálos autóbalesetet szenvedett a járművön utazó lányával együtt. 

Apa és 12 éves lánya vesztette életét a hétvégi motorbalesetben Siófoknál az M7-es autópályán. Az édesapa valószínűleg nem vette észre az előtte torlódás miatt lassító teherautót. Súlyos sérüléseket szenvedtek, már nem tudták megmenteni az életüket.

"Amikor a mentők megérkeztek, sajnos a férfit már életjelenségek nélkül találták, újraélesztésre sem volt esély. Egy kislányt kellett még ellátni, aki válságos állapotban volt többszörös életveszélyes sérülésekkel. Valamennyire stabilizálták az állapotát, elindultak a kórház felé, de sajnos a bevatkozás ellenére a kórházbaszállítás közben ő is életét vesztette" - mondta az RTL Híradójának Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.