Berki Krisztián megtiltotta Mazsinak a szundizást

ágy Katona Renáta Mazsi szundi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beri Krisztián imádja kedvesét, de a nagy szerelem ellenére vannak szabályok: ezt például tilos Mazsinak az ágyban.

Berki Krisztián szerelmének sem szabad mindent, egy dolgot pedig kifejezetten megtiltott Mazsinak az ágyban a műsorvezető. Kedvese nem kapcsolahtja be telefonján a szundizást, Egyszer próbálta meg, de Krisztián figyelmeztette, hogy a telefonját éri kár, ha nem hagyja ezt abba.

Mazsinak sem lehet mindent "Forrás: Instagram/Mazsirenáta "

„Mazsi nálam megpróbálta, és figyelmeztettem, hogy a telefonja fogja bánni. És elhitte nekem, hogy valószínűleg a telefonja fogja bánni, és másnaptól nem volt szundi. (...) Az, hogy én felébredjek ötször, mikor egyszer is elég" - árulta el a FEM3Caféban Berki.

Lola exbarátja apa lesz: Czoller Bence Instagramon jelentette be a hírthttp://www.life.hu/sztarok/20180828-lole-exbaratja-apa-lesz-czoller-bence-instagramon-jelentette-be-a-hirt.htmlLola exe egy évvel a szakításuk után apa lesz: Instagram-oldalán jelentette be az örömhírt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVasvári Vivien esküvője néhány részletében nagyon hasonlított Szabó Zsófiérahttp://www.life.hu/sztarok/20180828-vasvari-vivien-eskuvoje-nehany-reszleteben-nagyon-hasonlitott-szabo-zsofiera.htmlPazar díszítés, hajókázás és mesebeli helyszín: hétfőn láthatták a tévénézők Vasávári Vivien és Fecsó esküvőjét a Feleségek luxuskivitelben című műsor különkiadásában. Ám úgy tűnik, a pár nagy napja nagyon hasonlított Szabó Zsófi esküvőjére. TV + Sztárok--Vajna Timi megmutatta, hogyan nudizik férje, Andy Vajna: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-vajna-timi-megmutatta-hogyan-nudizik-ferje-andy-vajna.htmlVajna Timi Instagram-sztorijában tett közzé egy igen intim felvételt férjéről: így nudizik Andy Vajna. TV + SztárokOrigoNacsa Olivér megkérte barátnője, Somossy Barbara kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20180828-nacsa-oliver-megkerte-baratnoje-somossy-barbara-kezet.htmlKomoly lépésre szánta el magát Nacsa Olivér: megkérte fiatal barátnője kezét!TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa alulmaradt a MasterChef VIP első feladatában: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-demcsak-zsuzsa-alulmaradt-a-masterchef-vip-elso-feladataban.htmlDemcsák Zsuzsa visszatért a képernyőre, de első szereplése nem sikerült fényesen: alulmaradt a MasterChef VIP első feladatában. TV + SztárokOrigoDobó Ági összeveszett párjával a Nyerő páros című műsorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-dobo-agi-osszeveszett-parjaval-a-nyero-pars-cimu-musorban.htmlDobó Ági a Nyerő páros első adásában összezördült párjával, amiért az kevés pénzt rakott fel egy feladat teljesítésére. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.