Lola exbarátja apa lesz: Czoller Bence Instagramon jelentette be a hírt

Czoller Bence apa Instagram gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lola exe egy évvel a szakításuk után apa lesz: Instagram-oldalán jelentette be az örömhírt. 

Lola és egykori barátja, Czoller Bence sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, de tavaly ősszel végleg szakítottak. Az énekesnő később vallotta be, hogy egy harmadik fél miatt ment tönkre a kapcsolatuk. Bár Lola szerint nem klasszikus hűtlenség történt, nem érezte korrektnek a dolgot. "Azt gondolom, hogy, ha valaki a napjának az apró-cseprő gondjait, dolgait mással beszéli meg, és nem érzi, hogy ez probléma, vagy akár bizalmaskodik valakivel velem kapcsolatban, szerintem az nem korrekt" - mondta akkor az énekesnő, aki végül elköltözött vőlegényétől, aki most apa lesz.

c z o l l e r b e n c e (@czollerbence) által megosztott bejegyzés,

Czoller Bence szerelme - aki egyébként Szabó Ádám egykori barátnője - kislányt hord a szíve alatt. Ezt a zenész az Instagram-oldalán jelentette be egy fotóval, melyet az NLCafé szúrt ki. "Kislányunk lesz! Egy új élet kezdete. Nagyon várunk már" - írta Bence a képhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.