párkacsolat harmadik fél hűtlenség énekesnő Lola szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lola most először mesélt arról, miért szakított ősszel a vőlegényével, Bencével. Kiderült, hogy megjelent egy harmadik fél.

Lola és vőlegénye, Bence tavaly ősszel szakított és fújta le az esküvőt. Az énekesnőnek azóta nincs új párja, de ettől függetlenül boldognak érzi magát. Most a Micsoda nők! című műsorban vallott arról, hogyan is jutottak el egykori párjával a szakításig.

Jött egy harmadik. És nem azt mondom, hogy klasszikusan olyan hűtlenség történt, hogy engem hónapokon keresztül csaltak, de azt gondolom, hogy, ha valaki a napjának az apró-cseprő gondjait, dolgait mással beszéli meg, és nem érzi, hogy ez probléma, vagy akár bizalmaskodik valakivel velem kapcsolatban, szerintem az nem korrekt. Ha mondjuk, én most elkezdenék egy sráccal barátkozni úgy, hogy van egy komoly párkapcsolatom, amiben vannak problémák, és elmondom, hogy mik ezek a problémák, akkor persze, hogy a másik srác mindent megpróbál, hogy azokat a lyukakat betömködje" – mesélte Lola a műsorban.

Az énekesnő elárulta azt is, nagy szerelem volt az övéké, ugyanakkor egy idő után elmúltak az érzések és már nem működött a kapcsolatuk. Úgy érzik, a szakítással csak jót tettek egymásnak. A mai napig jóban vannak egyébként, gyakran beszélgetnek munkáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.