Már megszokhattuk, hogy Berki Krisztián és párja, Katona Renáta Mazsi a nyilvánosság előtt élik életüket. Szinte mindenről beszámolnak, de a mostanihoz hasonló eset még nem történt.

Berki Krisztián egy sebváltóra dobott csipkés bugyi képét posztolta az Instagramra, hozzá pedig szextippekkel szolgált. A tanácsadás végén elárulta, hogy ők bizony Mazsival a Bentleyben szerették egymást, lehúzott tető mellett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

20+1 extrém szexhelyszín, amiről minden pár fantáziál, de csak kevesen vállalják be 1. Medencében – ez mindenkit izgat, de ügyelj a higiéniára! 2. Iskolában – veszélyes terep, hatalmas izgalom 3. Munkahelyen – nagy a rizikófaktor, csak okosan! 4. Repülőgépen – így lesz elsőosztályú az utazás! 5. Liftben – mondjuk ehhez legalább 10 emelet kell 6. Autóban – elég csak félreállni kicsit egy hosszú úton 7. Hajón – pláne, ha kabinos 8. Sátorban – közben akár a csillagos eget is nézhetitek! 9. A szüleid ágyában – elég perverz, de végre bosszút állhatsz, amiért anno szobafogságra ítéltek 10. Próbafülkében – de először győződj meg róla, hogy nincs kamera.. 11. Könyvtárban – minden elismerésünk a tiétek, ha ezt megoldjátok 12. Erdőben – nincs is romantikusabb, mint a természet lágy ölén eggyéválni 13. Mosógépen – pláne, ha éppen centrifugáz 14. Tengerben – klasszikus, romantikus.. 15. Parkban – buli után hazafelé, becsiccsentve 16. Szaunában – itt garantáltan forró lesz a hangulat! 17. Vonaton – valahogy el kell ütni az időt egy több órás úton! 18. A gyerekkori szobádban – ahol talán az első buja gondolatait fogantak 19. Moziban – ha ezt megoldjátok észrevétlenül, le a kalappal… 20. Tengerparton – naná, erről még koktélt is neveztek el! 21. Nekünk maradt Mazsival a Bentley lehúzott tetővel #amieletunk #berkimazsi #mrsberki #aberki #mindenkifantazialcsakkevesenvalljakbe @berkimazsi

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Berki követői vegyesen fogadták az őszinte posztot: volt olyan, aki szerint Krisztiánnak teljesen elment az esze, hiszen az ilyen posztokat az instázó gyerekek is látják, mások szerint pedig nem újdonság, hogy szexelnek, legalább nem álszentek, felvállaják, hogy extrém helyeken is csinálják.