Hosszú Katinka a közelmúltban nyerte meg Európa-bajnoki címét, így szakmailag ismét a nyeregben érezheti magát az Iron Lady. Ám úgy néz ki, karrierje mellett a szerelemben is sikerült révbe érnie...

Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata tavaly decemberben hatalmas bulvárbotrányok kíséretében ért véget. Hiába az újabb egymásra találás, az úszólegenda és sztáredző férje végleg szakítottak egymással. Shane a nyilvánosság előtt tálalta ki, hogy kapcsolatuk egy harmadik fél miatt ért véget, aki nem más, mint Dudád Dániel, úszó. Bár Katinka nem kommentálta a vádakat, azt sem tagadta, hogy jó kapcsolatot ápol a férfival, akivel Amerikába is együtt utazott, sőt a versenyekre is ő segített neki felkészülni.

Hosszú Katinka és Dudás DánielForrás: Facebook Hosszú Katinka

Egyes információk szerint azonban Dániel és Katinka kapcsolata mostanra valóban elmélyült és a szerelmesek minden időt megragadnak arra, hogy együtt tudjanak lenni. Továbbra is egy párt alkotnak Katinkával.Követi őt az új klubjába is, az Iron Swimbe, de már nem a versenyzés miatt, hanem, hogy minél több időt együtt lehessenek" - mesélte a Blikknek egy informátor.