Szenzációs négyes: Oszvald Marika pankrátorként verekedett három férfival a színpadon

Forrás: RTL Klub -
pankrátor Oszvald Marika Szenzációs négyes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub új műsorában a sztárok teljesen új oldalukat mutatják meg, Oszvald Marika például pankrátorként verekedett a színpadon.

Az RTL Klub új műsorában olyan produkciókat láthatunk a magyar sztároktól, amilyeneket még soha, és talán nem is akartunk. A Szenzációs négyesben generációk csatáznak, 20-asok a 30-asok, a 40-esek és az 50-esek, minden csapatban négy sztárversenyzővel, akik előbb csoportosan adnak elő valamilyen mutatványt, majd a csapatok egy-egy tagja egyénileg is bizonyít.

Oszvald Marika pankrátorként verekedett Forrás: RTL Klub

Így lehettünk szemtanúi annak a szürreális élménynek, hogy Oszvald Marika, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő pankrátornak öltözik, dühösen bevonul a színpadra, és elnáspángol három meglett férfit...

Ezekkel a celebekkel rémálom a meló: vallott Naomi Campbell és Lady Gaga asszisztensehttp://www.life.hu/sztarok/20180903-ezekkel-a-celebekkel-remalom-a-melo-naomi-campbell-es-lady-gaga-asszisztense-vallottak.htmlSokan álmodnak arról, hogy a kedvenc sztárjuk mellett lehessenek, ám a celebek személyi asszisztensének lenni igazából nem egy álommeló! Furcsa kívánságok, őrült követelések és nulla magánélet: ilyen valójában olyan nagy sztárok mellett dolgozni, mint Naomi Campbell, Lady Gaga és Christian Bale. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina és Csuti majdnem szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-kulcsar-edina-es-csuti-majdnem-szakitottak.htmlKulcsár Edina és Csuti életük legboldogabb időszakát élik, de az ő életükben is volt hullámvölgy. TV + SztárokOrigoHódi Pamela moziban romantikázott kedvesével: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-hodi-pamela-moziban-romantikazott-kedvesevel-foto.htmlMár hónapok óta tudni lehet, hogy Berki Krisztiánhoz hasonlóan Hódi Pamela is újra szerelemre lelt Tóth Bence focista személyében. Nem sokszor mutatja meg a férfit közösségi oldaln, ám most kivételt tett. TV + SztárokOrigoVisszatér az Éjjel-Nappal Budapestbe Törőcsik Dánielhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-visszater-az-ejjel-nappal-budapestbe-torocsik-daniel-enb-kristof.htmlVisszatér a sorozatba az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplője, Törőcsik Dániel, azaz ÉNB Kristóf. TV + SztárokOrigoFeljelenthetik Weisz Fanni férjét, Hajmásy Pétert és a modelliskoláthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-feljelenthetik-weisz-fanni-ferjet-hajmasy-petert-es-a-modelliskolat.htmlFeljelenthetik a Weisz Fanni nevével ellátott modelliskolát. Bajba kerülhet férje, Hajmásy Péter. TV + SztárokOrigoMeglepetés útra vitte szerelme Curtist: a rapper érzéseiről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-meglepetes-utra-vitte-szerelme-curtist-a-rapper-erzeseirol-vallott.htmlCurtist meglepetés születésnapi útra vitte szerelme, aki így akarta kiszakítani vőlegényét az elmúlt napok okozta stresszből. Mint ismeretes Majka a SZIN-en jelentette be, nem folytatja tovább a rapperrel, akinek drogproblémái vannak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.