Nincs szerencséje a szerelemben annak a férfinak, aki évekkel ezelőtt megnyerte az 52 milliárdos jackpotot a EuroMillions lottón. Adrian Bayfordot most iszogatás közben, csinos nőkkel mulatozva kapták le a lesifotósok.

A 47 éves Adrian Bayford 2012-ben nyert a EuroMillions lottón 52 milliárd forintnyi összeget. Élete azonban ezt követően negatív fordulatot vett: elvált, majd újabb barátnője is elhagyta nemrég. A The Sun most egy sörfesztiválon kapta rajta a férfit, amint épp alkoholba fojtotta bánatát és csinos felszolgálólányokkal múlatta az időt.

A kétgyermekes apát állítólag volt barátnője azután rúgta ki, hogy azon kapta, szexuális tartalmú üzeneteket küldözgetett exének. Bayford azonban nem adja fel, megbánta tettét és vissza akarja kapni a nőt.

Boldog akar lenni. Szeretné, ha lenne mellette valaki, akivel megoszthatja a millióit. A lottónyeremény óta nincs szerencséje a szerelemben" - nyilatkozta egy ismerős.

Adrian Bayford 2012-ben nyerte meg a jackpotot akkori feleségével, GilliannelForrás: NORTHFOTO/© SWNS Group/Casey Gutteridge / Swns.Com