Teljesen szétesett az a férfi, aki évekkel ezelőtt milliárdokat nyert a lottón

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS Group/Casey Gutteridge / Swns.Com -
lottó Jackpot lottónyertes szerencse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs szerencséje a szerelemben annak a férfinak, aki évekkel ezelőtt megnyerte az 52 milliárdos jackpotot a EuroMillions lottón. Adrian Bayfordot most iszogatás közben, csinos nőkkel mulatozva kapták le a lesifotósok.

A 47 éves Adrian Bayford 2012-ben nyert a EuroMillions lottón 52 milliárd forintnyi összeget. Élete azonban ezt követően negatív fordulatot vett: elvált, majd újabb barátnője is elhagyta nemrég. A The Sun most egy sörfesztiválon kapta rajta a férfit, amint épp alkoholba fojtotta bánatát és csinos felszolgálólányokkal múlatta az időt.

A kétgyermekes apát állítólag volt barátnője azután rúgta ki, hogy azon kapta, szexuális tartalmú üzeneteket küldözgetett exének. Bayford azonban nem adja fel, megbánta tettét és vissza akarja kapni a nőt.

Boldog akar lenni. Szeretné, ha lenne mellette valaki, akivel megoszthatja a millióit. A lottónyeremény óta nincs szerencséje a szerelemben" - nyilatkozta egy ismerős.

Adrian Bayford 2012-ben nyerte meg a jackpotot akkori feleségével, Gilliannel Forrás: NORTHFOTO/© SWNS Group/Casey Gutteridge / Swns.Com
Lady Diana szellemével beszélt egy látnok, könyvet írt rólahttp://www.life.hu/news/20180904-lady-diana-szellemevel-beszelt-egy-latnok-konyvet-irt-rola.htmlRyuho Okawa, a Boldog Tudomány mozgalom megalapítója azt állítja, hogy tavaly sikerült hosszabban beszélgetnie Diana hercegné magányos szellemével. Ebből pedig könyvet is írt. News--Internetről szerzett pirulák ölték meg mindkét gyermekét az édesanyánakhttp://www.life.hu/news/20180904-internetrol-szerzett-pirulak-oltek-meg-mindket-gyermeket-az-edesanyanak-vilaghalo.htmlAz internet számos veszélyt tartogat az óvatlan fiatalkorúak számára. Nagyon fontos, hogy a szülők és a gyerekek is tisztában legyenek azzal, hogy a világhálónak van egy igen sötét oldala is. NewsOrigoRúdtáncosok vonaglottak az óvodai évnyitónhttp://www.life.hu/news/20180904-rudtancosok-vonaglottak-az-ovodai-evnyiton-botrany.htmlRúdtáncosok egy óvodai évnyitón? Elképzelni is nehéz, pedig Kínában a napokban ez valóban megtörtént. NewsOrigoKilenc éve eltűnt teherszállító hajó tűnt fel Mianmar partjainálhttp://www.life.hu/news/20180904-kilenc-eve-eltunt-teherszallito-hajo-tunt-fel-mianmar-partjainal.htmlSenki nem tudja, merre járt kilenc évig a Sam Ratulangi PB 1600 névre keresztelt teherszállító, de most előkerült. NewsOrigoNémeth Lajos szerint szerdáig még biztosan marad a változékony időhttp://www.life.hu/news/20180903-nemeth-lajos-szerint-szerdaig-meg-biztosan-marad-a-valtozekony-ido-idojaras.htmlNémeth Lajos elárulta, szerdáig még szükségünk lesz az esernyőkre. NewsOrigoAz eltűnt villanyszerelők ügyének gyanúsítottjának, É. Imrének szomszédja is eltűnthttp://www.life.hu/news/20180903-az-eltunt-villanyszerelok-ugyenek-gyanusitottjanak-e-imrenek-szomszedja-is-eltunt.htmlTovább folyik a nyomozás az eltűnt villanyszerelők ügyében, É. Imre gyanúsítottat továbbra sem engedték szabadon. Most az is kiderült, nemcsak a villanyszerelők, de a férfi szomszédja is eltűnt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.